Anasayfa Haber Bethesda ve Elgato, Starfield İçin Donanım Ortaklığını Açıkladı

Bethesda ve Elgato, Starfield İçin Donanım Ortaklığını Açıkladı

Bethesda ve Elgato, Starfield İçin Donanım Ortaklığını Açıkladı

Elgato, içerik oluşturucular için yeni bir özel donanım serisini duyurdu. Bethesda Game Studios ile işbirliği içinde üretilen ürünler, Bethesda Game Studios’un 25 yılı aşkın süredir ilk yeni evreni olan Starfield‘dan esinlenen sınırlı sayıda donanım içeriyor. Buna ek olarak yayıncının The Elder Scrolls’tan Fallout’a kadar ödüllü serilerini kapsayan daha fazla ürün gelecek.

Bethesda Game Studios tarafından resmi olarak lisanslanan Starfield Wave:3 mikrofon ve Stream Deck, tüm kaşifler için ideal yol arkadaşı olmayı amaçlıyor. İkonik bir tasarıma sahip olan Wave:3, yaratıcılar ister manga ateşini yönetiyor ister mürettebatlarıyla sohbet ediyor olsunlar, seslerinin her zaman yüksek ve net çıkmasını amaçlıyor. Bu arada Stream Deck, yıldız gemilerini yönetmekten canlı yayını yönetmeye kadar her türlü iş akışını kontrol etmelerini sağlar. Ve bonus bir dijital kit ile oyuncular, Stream Deck’lerini Starfield tarzında kişiselleştirmek için ücretsiz simgeler indirebilecekler.

Elgato’nun donanım işbirlikleri geçmişinde Discord, OpTic Gaming ve Dreamville Records gibi sektörün önde gelen isimleri yer alıyor. Ancak Elgato ilk kez bir oyun geliştiricisiyle işbirliği yapıyor.

Elgato ve Bethesda Game Studios, önümüzdeki yıl içinde daha fazla özel sürüm ortaya çıkarmayı planlıyor. Bethesda Game Studios’un ürün yelpazesinde Starfield’ın yanı sıra DOOM Eternal ve Hi-Fi RUSH gibi oyunlar da yer alıyor.

Starfield Wave:3 ve Stream Deck sınırlı bir süre için Elgato’nun web mağazasından satın alınabilir durumda.