Anasayfa Haber Bülten Cooler Master CES 2020’de Yeni Ürünlerini Tanıttı

Cooler Master CES 2020’de Yeni Ürünlerini Tanıttı

Cooler Master Las Vegas’da düzenlenen CES 2020 Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıttı. 2020 yılında çıkış yapacak ürünler arasında kulaklıklar, oyuncu fareleri, kasalar ve soğutma sistemleri yer alıyor.

CM Kulaklıklar

MH600, kullanıcı tercihlerine göre tasarlanmış kulaklık serisi olarak dikkat çekiyor. Her kulaklık modeli aynı konfor ve kaliteyi sunarken, farklı teknik özellikleri ile kullanıcılara farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor.

MH630 PC, konsol ve mobil oyunlar ile evrensel uyumluluk için 3.5mm ses jackına sahip temel model.

MH650, 7.1 Surround ses ve RGB aydınlatma ile PC ve konsol oyunları için yüksek ses kalitesini vermek için USB bağlantı arayüzü ile güçlendirilmiş.

The MH670, gecikmesiz, sanal 7.1 surround sesi için değiştirilebilir 3,5 mm veya 2,4 GHz kablosuz özelliği ile ideal dinleme deneyiminizi seçmenizi sağlar.

CM Oyuncu Faresi

MM831, Qi kablosuz şarj özelliğine sahip bir oyuncu mouse’u. MM831, oyunculara geleneksel kablolu mod veya iki farklı kablosuz işlevsellik sunuyor. Gecikmesiz 2.4Ghz kablosuz veya Bluetooth bağlantısı. MM831 ayrıca 32.000DPI’a kadar ayarlanabilir Pixart Optik sensöre, PBT tuşlara, Omron anahtarlara ve 4 bölgeli LED aydınlatmaya sahip.

CM Kasalar

MasterBox TD500 Mesh Siyah ve Beyaz model kasaları kontur ve form aracılığıyla özel olarak oluşturulmuş sistemlere düz, iki boyutlu panellerin ötesinde bir sunum sağlar. Yeni TD500, Temperli Camlı Yan Paneli, Izgaralı Ön Paneli, Adreslenebilir RGB aydınlatması ve polygonal tasarım öne çıkan özellikler arasında yer alıyor.

MasterBox MB311L ARGB üst seviye hava akışına sahip ve en üst seviye bileşenleri barındırabilecek Micro-ATX Bilgisayar kasasıdır. Ön paneli hava akışını en üst seviyede tutmak için mesh ile tasarlanmıştır. Yerleşik olarak 2 adet ARGB fan ile birlikte gelir.

MasterBox MB320L ARGB üst seviye hava akışına sahip ve en üst seviye bileşenleri barındırabilecek Micro-ATX Bilgisayar kasasıdır. Ön paneli hem görsellik hem hava akışı için tasarlanmıştır. İki yanda bulunan ızgaralı petek tasarımı hava kanalları yeterli seviyede hava akışını sağlarken, ortada bulunan karartılmış akrilik panel, 2 adet ARGB fanın en iyi şekilde görünmesini sağlar.

CM Soğutucular

MasterAir G200P küçük form faktörlü kasalar ve kompakt PC yapıları için tasarlanmış 39.4mm’lik düşük profilli bir CPU soğutucusudur. Yukarıdan aşağıya doğru yönlenen soğutmayı arttırmak için 92mm PWM fan ile üretilen G200P, maksimum hava akışı, genel soğutma performansı ve sessiz çalışması için ayarlanmış.

Hyper 212 EVO amiral gemisi soğutucusuna gelen güncelleme ile Hyper 212 EVO daha kolay kurulum için güncellemiş bir montaj bracket sistemi, sessiz ve optimize performans sağlayan SickleFlow(ver2) fanlara sahip.

MasterFan MF120 Halo CPU soğutucuları ve kasalar için uygun bir hava soğutma çözümü sunar. MF120 Halo, fan bıçağı bileşenlerinin sessiz bir şekilde mükemmel bir şekilde harmanlanmasıyla birlikte çoklu katman gürültü azaltma teknolojisi ile donatılmı. Çift Döngü Adresli RGB Aydınlatma özelliğine sahip MF120 Halo, yüksek basınçlı hava akışı sağlarken canlı renkler de verir.

Performans için yeniden geliştirilen SickleFlow 120 kasa fanı serisinde, Hava Dengesi kanatlarında optimize edilmiş sessiz performans ve yenilenmiş fan yatağı çerçevesi açısından bir iyileştirme bulunuyor. Fanlar ışıksız, LED (Kırmızı, Mavi), RGB ve ARGB olarak satışa sunulacak.

MasterLiquid ML120L and 240L (Versiyon 2) popüler MasterLiquid Lite serisinin yenilenmiş tasarıma sahip halidir. 3. Nesil çift odacıklı pompa, genişletilmiş radyatör yüzey alanına sahip. Yeni ML120L ve ML240L modelleri optimize bir performans sunarken, yeni tasarıma sahip SickleFlow 120RGB fanlarını içerecek.

CM PSU

80 Plus Gold sertifikasına sahip SFX Gold, küçük form faktörlü bilgisayarlar için tasarlanmış bir PSU’dur. PSU, SFX kategorisinde 850W güç değerini destekleyen ilk PSU olacak. Genel performans ve verimliliği iyileştirilirken gürültü seviyesini minimum seviyede tutmak için 80mm FDB fan ile donatılmıştır. Ürün ayrıca 10 yıl garantili olacak.

Yenilenmiş tasarımı ile düz beyaz renkte sunulan yeni V Gold serisi 80 Plus Gold sertifikasına sahip. PSU’nun en yeni oyun anakartlarını desteklemesini sağlayan iki CPU(2×8) bağlantısı içerir. PSU ayrıca içinde bulunan sıralı konektörler sayesinde dalgalanmaları engelleyerek PSU performansını arttırır.

80 Plus Bronz sertifikaya sahip V Bronze, normal çalışma koşullarında %85 verimliliği garanti eder. PSU, %40 fansız moda sahiptir ve güç kaynağı %40 yüke ulaşıncaya kadar fanı devre dışı bırakır. Güncellenmiş fan yatağına sahip FDB fan ve düz siyah kablolara sahip olarak gelir.

CM Monitörler

Cooler Master GM27-CF 27” kavisli oyuncu monitörü, FreeSync aracılığıyla ultra oyun modu ile üretilmiştir. Monitör 165Hz’lik yüksek bir yenileme hızına ve 1 ms’ye kadar tepki süresine sahip. FHD 1920*1080 çözünürlüğe sahip VA panel, geniş renk gamı ve ultra ince çerçeveye sahip GM27-CF oyuncular için özel olarak tasarlanmıştır.

Cooler Master GM34-CW 34” kavisli oyuncu mönitörü, maksimum görüntü kalitesi için WQHD 3440*1440 çözünürlüğe sahip VA panel kullayor. DisplayHDR400 tarafından desteklenen 144Hz yenileme hızına ve 1ms tepki süresine sahiptir. Ultra geniş monitor, ayarlanabilir stand ve düşük mavi ışık görüntüleme modu ile göz yorgunluğunu önler ve ergonomik çözüm sunar.