Anasayfa Haber Rocket League’in Yeni Etkinliği Lucky Lanterns Başlıyor

Rocket League’in Yeni Etkinliği Lucky Lanterns Başlıyor

Rocket League’in yeni etkinliği Lucky Lanterns ile oyuna yepyeni kozmetik eşyalar ekleniyor.

Geliştirici Psynoix, bu ayın sonlarında yeni yıl temalı etkinliği Lucky Lanterns’i oyunculara sunacak. Yeni etkinlikte Forbidden Temple Arena’sı ile birlikte çeşitli kozmetik yer alıyor. Yeni kozmetikler, Çin’de düzenlenen geleneksel yeni yıl kutlamalarından esinlenilerek yapılmış.

Etkinlik boyunca kırmızı zarflar kazanmak için çevrimiçi maçlar oynamanız gerekiyor. Kırmızı zarfları yeni kozmetikler dışında Şampiyonlar Serisi 1, 2 ve 3’ten öğeler içeren Altın Fenerlerin kilidini açmak için de kullanabiliyorsunuz. Etkinlik 20 Ocak tarihinde başlayıp 10 Şubat tarihinde son bulacak. Lucky Lanterns için yayınlanan yeni fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Epic Games, Rocket League’i satın almıştı

Popüler oyun geçtiğimiz yıl Epic Games çatısı altına alınmıştı. Bu hamle, oyunun gelecek vizyonuna baktığımızda Epic Games Store adına da büyük önem taşıyor. Psyonix oyunun yakın dönemde değişeceğini ve stüdyo olarak oyuna yeni içerikler getirmeye odaklandıklarını açıklamıştı. Yeni etkinliklere baktığımızda stüdyonun sözünde durduğunu görebiliyoruz.

İlginizi çekebilir: Epic Games Ücretsiz Oyunlar Dağıtmaya Devam Edecek