Anasayfa Haber Epic Games Ücretsiz Oyunlar Dağıtmaya Devam Edecek

Epic Games Ücretsiz Oyunlar Dağıtmaya Devam Edecek

2019 yılı boyunca birçok ücretsiz oyun veren Epic Games, 2020 yılında da yeni oyunlar dağıtmaya devam edeceğini açıkladı.

Epic Games, 2019 boyunca kullanıcılarına 73 farklı ücretsiz oyun sundu ve bu oyunların toplamı 1455 dolar değerindeydi. Yeni yılın başlangıcında Epic, Darksiders, Darksiders 2, Steep ve Sundered: Eldritch Edition gibi yeni oyunları kullanıcılara vermeye devam etti. Ancak oyuncular şirketin yıl boyunca yeni oyunlar verip vermeyeceğini merak ediyordu. Epic Games bu konuya bir açıklık getirdi ve 2020 boyunca haftalık ücretsiz oyun programına devam edeceğini resmen açıkladı.

Epic Games Store 2018 yılında faaliyete geçti ve dijital dağıtım platformunun 100 milyondan fazla kullanıcıya (abone) ulaştığı duyuruldu. Ayrıca şirket yalnızca Epic Games Store’un şu ana kadar 680 milyon dolar gelir elde ettiğini söyledi. Epic’e göre platformdaki en başarılı oyunlar World War Z, Borderlands 3, Untitled Goose Game, Metro Exodus, Control, The Outer Worlds, The Division 2, Dauntless ve Satisfactory oldu.

Epic Games, çıkış yaptığı günden bu yana öncelikle Steam olmak üzere Origin ve Uplay gibi farklı platformlarla mücadele içindeydi. Firma dağıttığı ücretsiz oyunlar ve yaptığı kampanyalar sonucu istediğini almış gibi görünüyor. Önümüzdeki süre zarfında ücretsiz oyunları ve farklı kampanyaları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

İlginizi çekebilir: