Anasayfa Haber Xbox One Şubat 2020 Güncellemesi Yeni Dashboard İle Geldi

Xbox One Şubat 2020 Güncellemesi Yeni Dashboard İle Geldi

Xbox One Şubat 2020 Güncellemesi

Xbox One Şubat 2020 Güncellemesi oyuncuların oldukça işine yarayacak bir dizi yeniliği beraberinde getiriyor.

Microsoft geçtiğimiz ay Xbox One Şubat 2020 Güncellemesi ile gelecek birçok değişiklikten bahsetmişti. Sonunda Xbox oyun konsolu sahipleri ile buluşan güncelleme hemen kendini fark ettirecek yeni bir Giriş arayüzü ile sunuyor. Dashboard değişimi ile Xbox Game Pass, Mixer, Xbox Community ve Microsoft Store için daha fazla yer açıldığını söyleyebiliriz.  Satır ekleme veya kaldırma esnekliği de bunlardan.

Güncelleme ile oyunculara ürünlerini düzenlemek için daha fazla yol sunuluyor. İçerik gruplandırma, istediklerinizi bulmayı ve başlatmayı hızlandırırken, oyun denemeleri ve demolarındaki yeni simgeler bunları tam oyunlardan ayırt etmeyi kolaylaştırıyor. Güncellemeleri, uzaktan yüklemeleri ve daha fazlasını basitleştirmek için en iyi oyun ve uygulama ayarları da kitaplığa eklenmiş. Bu anlamda Oyunlarım ile Uygulamalar bölümlerinde bazı yeniden düzenlemeler sayesinde ortalama deneyim daha akıcı hale geliyor.

Mixer görüntüleme deneyiminde de iyileştirmeler yapılıyor. Sohbet modunu, sohbet mesajlarını akış videosunun yanında kendi özel alanında görüntüleyen “klasik sohbet” olarak bir değiştirme seçeneği sunuluyor. Tercihinize bağlı olarak içeriği izlemek için kullanmak istediğiniz video çözünürlüğünü de el ile seçebiliyorsunuz. İlgilendiğiniz yayıncılar hakkında daha fazla bilgi edinmeniz için de kolaylık sağlanıyor.

Alanınız dolduğunda, sabit diskinizde en fazla yer kaplayan oyunları, uygulamaları ve diğer içerikleri gösteren alan açma önerileri de oldukça işinize yarayacak cinsten.

İlginizi çekebilir: Xbox Series X Özellikleri Hakkında Yeni Bilgiler Paylaşıldı