Anasayfa Haber Bülten HyperX Cloud Flight S Mart Ayında Satışa Çıkıyor

HyperX Cloud Flight S Mart Ayında Satışa Çıkıyor

Kingston Technology’nin oyun bölümü HyperX, kablosuz oyuncu kulaklığı HyperX Cloud FlightTM S’in, Mart ayında raflardaki yerini alacağını duyurdu.

Bu yeni oyuncu sınıfı kablosuz kulaklık, bağımsız Qi sertifikalı kablosuz şarj​ve 30 saate​kadar pil ömrü ile tam özgürlük sağlamayı amaçlıyor. 2,4 GHz hızında yayın yapan Cloud Flight S, özel ayarlanmış HyperX sanal 7.1 3​ surround ses​ ve kristal netliğinde yüksek, orta ve düşük seviyeli 50mm dinamik sürücülerle oyun içi ses deneyimi sunuyor.

90 derece dönebilen kapalı kulaklık kapağı tasarımına sahip olan Cloud Flight S ’in kafa bandında ayarlanabilir çelik sürgüler bulunuyor. Kulaklık esnek deri kaplamaya sahip ve yumuşak hafızalı süngerler kullanılıyor. PC, PS4 TM ve PS4 TM Pro hazır kulaklığı, dahili mikrofon izleme özelliğine sahip olup, sessizde olup/olmama durumunu gösteren LED göstergeli çıkarılabilir bir mikrofon içeriyor ve HyperX NGENUITY yazılımı kullanılarak özelleştirilebilen oyun ve sohbet ses seviyesini ayarlamak için sezgisel kulaklık kontrolleri içeriyor.

Cloud Flight S Özellikleri

Türü: Çevresel, Geri dönüş kapalı
Frekans aralığı: 10Hz – 22kHz
Empedans: 32 Ω
Ses basınç seviyesi: 1kHz’de 99.5dBSPL / mW T.H.D .: <% 1
Ağırlık: 310g
Mikrofon ile birlikte ağırlık: 320g
Kablo uzunluğu ve tipi: USB şarj kablosu (1m)
Mikrofon
Eleman: Elektret kondansatörlü mikrofon Kutup düzeni: Çift yönlü, Gürültü önleyici Frekans aralığı: 50Hz-18kHz
Hassasiyet: -40.5dBV (1kHz’de 1V / Pa)
Pil Ömrü2​ 30 saat
Kablosuz Menzili6​ 2,4 GHz, 20 metreye kadar