Anasayfa Haber NVIDIA, GPU Teknoloji Konferansı Duyurularını Erteledi

NVIDIA, GPU Teknoloji Konferansı Duyurularını Erteledi

GPU Teknoloji Konferansı çevrimiçi olarak düzenlenirken NVIDIA tarafından yapılacak yeni tanıtımlar belirsiz bir tarihe ertelendi.

GPU Teknoloji Konferansı’nda (GTC) NVIDIA’nın bizim için neler sunacağını merak ediyorsanız bir süre daha beklemeniz gerekecek. Koronavirus salgınının artan ciddiyeti nedeniyle NVIDIA, yaklaşmakta olan haberlerini paylaşmayı ertelemeye karar verdi.

NVIDIA, ilk olarak tüm güvenlik önlemlerini alarak GTC’yi iptal etmeyeceklerini söylemişti. Sonrasında işler ciddiye binmeye başladı ve GPU Teknoloji Konferansı’nın dijital ortamda yapılacağı açıklanmıştı. Devamında canlı akış iptal edildi ve ürün duyurularının normal haberler şeklinde paylaşılması planlanıyordu. Son gelinen noktada ise tüm NVIDIA duyurularının ertelendiğini görüyoruz.

Araştırmacılar ve geliştiricilerin teknik görüşmeleri ve sunumları konferansta planlandığı gibi devam edecek. NVIDIA’nın duyuru olarak paylaşmayı planladığı haberler ise beklemek zorunda. Bu sunumda yeni Ampere GPU mimarisi ve hatta RTX 3000 serisine ait yeni bilgilerin yer aldığı da söyleniyordu. Duyurunun ne zaman yapılacağı ise henüz belirlenmedi.

NVIDIA CEO’su Jensen Huang’ın blog yazısı şu şekilde;

“Sizinle paylaşmak için heyecan verici ürünlerimiz ve haberlerimiz var. Ancak bu doğru zaman değil. Bu şekilde, bizi takip eden çalışanlarımız, ortaklarımız, medya ve analistler ve dünya çapındaki müşterilerimiz güvende kalmaya ve virüsün yayılmasını azaltmaya odaklanabilir.

Harika görüşmeler hazırlayan araştırmacılar ve geliştiricilerden tonlarca harika içerik yayınlayacağız. Şimdi ailemize, dostlarımıza ve topluluğumuza odaklanma zamanıdır. Herkes güvende olsun. Bunu birlikte halledeceğiz.”

İlginizi çekebilir: NVIDIA, PC Kullanıcılarını Koronavirüs ile Savaşa Çağırdı