Anasayfa Haber Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered’ın Kapak Görseli Sızdı

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered’ın Kapak Görseli Sızdı

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered’ın kapak görseli ortaya çıktı. Sızdırılan bilgilere göre oyun sadece hikaye modu ile gelebilir.

Geçtiğimiz haftalarda Güney Kore’de yeniden derecelendirilen Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Call of Duty Modern Warfare’in PC dosyalarında keşfedilen detaylara göre, merakla beklenen oyunun sadece hikaye modunu içereceği ileri sürüldü. Modern Warfare için yayınlanan son güncellemesinin dosyalarını inceleyen oyuncular bu kısımda CoD MW2 Campaign Remastered’a dair bir takım verilere ulaştılar. Bahsi geçen bu dosyalarda ise oyuncuların CoD MW2 Campaign Remastered’a erişim sağlayabilmesi için MW’in Ghost Pack: Oil Rig Paketi’ni satın alınması gerektiği de ortaya çıktı.

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered Campaign Kapak Görseli
Modern Warfare 2 Remastered Campaign Kapak Görseli

Bu detayların haricinde sızdırılan kapak tasarımındaki’ ‘Campaign” ibaresi ise MW2 Remastered’ın çoklu oyuncu bileşenleri olmadan piyasaya sürüleceğini işaret ediyor.

Güvenilir kaynaklar tarafınca elde edilen bilgilere göre, oyuna eklenecek olan Ghost Pack: Oil Rig Paketi’nin MW2’deki Ghost görünümünün haricinde, MW2 Remastered’ı da içereceğine kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca Call of Duty Modern Warfare’a eklenecek olan bu paketi oyuncuların 10.000 CoD puanı karşılığında satın alabileceği de sızdırılan bilgiler arasında.

Şimdilik, Activision cephesinden söz konusu oyun ile ilgili herhangi bir resmi açıklamanın gelmediğini de belirmekte yarar var. Ancak, son yaşanan gelişmeleri de göz önünde bulunduracak olursak, yenilenen MW2’nin çok yakın bir zaman içerisinde piyasaya sürüleceğini tahmin etmekteyiz.