Anasayfa Haber Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Warzone İçin 2. Sezon Detayları...

Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Warzone İçin 2. Sezon Detayları Paylaşıldı

Modern Warfare 3 Warzone 2. Sezon

Activision, Call of Duty: Modern Warfare 3 için 2. Sezon içeriğine ilişkin ayrıntıları ve oynaması ücretsiz Call of Duty: Warzone için gelecek güncellemeleri duyurdu. 2. Sezon her iki oyunda da 7 Şubat tarihinde başlayacak.

Modern Warfare 3 ve Warzone’un 2. Sezon içeriğini duyuran blog yazısına göre, Modern Warfare 3 için oyuna üç adet tamamen yeni 6v6 çok oyunculu harita (Departures, Stash House ve Vista) ile Call of Duty: Vanguard’dan (Das Haus) yeniden düzenlenmiş bir harita gelecek. Ayrıca 2. Sezonda (Operation Tin Man) yeni bir War çok oyunculu haritası da sunulacak.

Modern Warfare 3’teki Zombies modu, Dark Aether hikayesine 2. Sezonun ortasında yeni bir bölümle birlikte sizin ve arkadaşlarınızın ikinci bir boyutlar arası çatlakla uğraşmanız gereken başka bir hikaye göreviyle birlikte geliyor.

Warzone’un 2. Sezonu, oyuncuların göz atabileceği 11 farklı ilgi noktasıyla Fortune’s Keep Island kale ortamını geri getiriyor. Adada ayrıca, ortama bağlı olarak araçların karşıya geçmesi veya aşağıya inmesi için genişleyip geri çekilebilen üç adet uzatılabilir köprü bulunuyor.

Ek olarak, Warzone 2. Sezonda oynanabilir yeni bir operatör de yer alacak: King County Şerif Yardımcısı Rick Grimes. Yani, The Walking Dead çizgi romanlarının ve dizilerinin çoğunun ana karakteri. Oyun içi Tracer Pack: The Walking Dead’i satın alırsanız çizgi roman ve dizideki başka bir karakter olan Michonne’a da erişebileceksiniz.