Anasayfa Haber PlayStation 4 Fiyatları İle İlgili Resmi Açıklama Geldi

PlayStation 4 Fiyatları İle İlgili Resmi Açıklama Geldi

PlayStation 4 fiyatları

Son zamanlarda ciddi anlamda artış gösteren PlayStation 4 fiyatları ile ilgili beklenen resmi açıklama nihayet geldi.

Koronavirüs salgını teknoloji dünyasını derinden etkilemeye devam ediyor. Salgın yüzünden birçok firma lansmanlarını iptal ederken birçok firma da planlarında değişikliğe gitmek zorunda kalmıştı. Tüm dünya oldukça zor günlerden geçerken teknoloji dünyasındaki fırsatçılar da kendini göstermeye devam ediyor. Bu konunun en somut örneği ise son zamanlarda ciddi anlamda artış gösteren PlayStation 4 fiyatları olarak karşımıza çıkıyor.

Bildiğiniz gibi artan PS4 fiyatları son zamanlarda sosyal medya üzerinden bir hayli konuşuluyor. Koronavirüs yüzünden yaşanan bu krizi fırsata çevirmek isteyen bazı fırsatçıların normalde 2.500 TL’ye satılan PS4’ü 5.000 TL‘den satışa sunduğunu görmekteyiz. Yine aynı şekilde fırsatçıların hedefi haline gelen PS4 Pro’nun ise bazı internet siteleri üzerinden 7.500 ila 9.000 TL bandında satışa sunulduğuna da şahit olmaktayız. Yaşanan bu gelişmelerin haricinde bazı büyük online mağazalarda da stok sıkıntısı yaşandığını belirmekte yarar var.

PlayStation 4 fiyatları

Artan Fiyatlar Üzerine PlayStation Türkiye’den Resmi Açıklama Geldi

Yaşanan bu fiyat artışı sosyal medyada büyük yankı uyandırırken PlayStation Türkiye ekibinden beklenen açıklama geldi. PlayStation Türkiye tarafından yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer veriliyor:

”PlayStation konsol ve aksesuarları için, Sony Eurasia’nın bayilere olan satış fiyatlarında ve ürünlerin son kullanıcıya tavsiye edilen satış fiyatlarında 2020 yılı içerisinde herhangi bir artış olmamıştır. Bununla birlikte, Sony Eurasia olarak perakende satış yapan firmaların satış fiyatlarına herhangi bir müdahalemiz söz konusu değildir. Perakende satış fiyatları bakımından yüksek fiyat uygulayan işletmelerin mevcut olması durumunda, bunun sebebinin ilgili işletmelerle görüşülmesi gerekmektedir.”

İlginizi çekebilir: Koronavirüs Akıllı Telefon Satışlarını Nasıl Etkiledi?