Anasayfa Haber Galaxy Note 20 Çıkış Tarihi Ertelenecek mi?

Galaxy Note 20 Çıkış Tarihi Ertelenecek mi?

Galaxy Note 20 çıkış tarihi

Galaxy Fold 2 ve Galaxy Note 20’nin çıkış tarihi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Hatırlarsanız, son paylaşılan raporlarda Galaxy Fold 2 ve Galaxy Note 20 modellerinin çıkış tarihinin koronavirüs sebebiyle daha ile bir tarihe erteleneceği iddia ediliyordu. Ancak Samsung’a yakınlığıyla bilinen The Korea Herald tarafınca paylaşılan haberde Fold 2 ve Note 20’nin çıkış tarihinin koronavirüs sebebiyle ertelenmeyeceği belirtiliyor.

The Korea Herald tarafından paylaşılan rapora göre Samsung, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ağustos ayında Unpacked etkinliğini düzenleyecek. Ancak söz konusu bu etkinliğin koronavirüs sebebiyle sanal lansman şeklinde düzenleneceğini görmekteyiz.

Yine aynı raporda yer alan bilgilerde Samsung’un Note 20 ailesi ile beraber Galaxy Fold 2 modelini de lanse edeceği belirtiliyor. Söz konusu bu iddialar üzerine şimdilik Samsung cephesinden resmi bir açıklamanın yapılmadığını da belirtmekte yarar var. Ancak Samsung’a yakın kaynaklar her iki telefonun da Ağustos ayında tanıtılacağını ön görüyor.

Galaxy Fold 2 ve Galaxy Note 20 çıkış tarihi

Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2 Özellikleri Nasıl Olacak?

Son paylaşılan raporlarda aynı zamanda Samsung’un iki yeni modeli hakkında da birçok detay ortaya çıktı. Bu kısımda paylaşılan bilgilere göre Samsung’un Galaxy Fold 2’de fiyatlandırma konusunda farklı bir strateji izleyeceğini görmekteyiz.

İlk Galaxy Fold modeline kıyasla daha düşük bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağı belirten Fold 2’nin fiyatının ise Galaxy Z Flip’e yakın olması bekleniyor. Fold 2’nin sızdırılan özelliklerine baktığımızda ise bizleri 512 GB’lık dahili hafızanın yerine 256 GB’lık dahili hafıza karşılıyor.

Bunun haricinde kamera kısmında ise Galaxy S20 Plus’ta yer alan birincil kamera kurulumuna ev sahipliği yapacak olan Fold 2’nin Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacağı ve S-Pen’in yeni bir formuna sahip olacağı tahmin ediliyor.

Note 20 serisinde ise bu yıl S20 serisine kıyasla herhangi bir radikal farklılık beklenmiyor. Donanım kısmında henüz duyurulmamış olan Snapdragon 865 Plus işlemcisinden güç alacağı iddia edilen Note 20 modelinde aynı zamanda 120 Hz yenilme hızına sahip bir AMOLED ekrana da yer verileceği ön görülüyor.

İlginizi çekebilir: Yeni Galaxy Fold Modelleri Uygun Fiyatla Gelebilir