Anasayfa Haber Samsung, 11 ve 12.4 İnç Üst Seviye Android Tabletler Hazırlıyor

Samsung, 11 ve 12.4 İnç Üst Seviye Android Tabletler Hazırlıyor

Samsung Üst Seviye Android Tabletler

Samsung yeni amiral gemisi Galaxy Tab serisi tabletleri ile iPad Pro’ya doğrudan rakip olmak hedefinde.

Samsung yeni üst seviye Android tablet modelleri ile iPad hakimiyetindeki tablet piyasasından daha fazla pay kapmak istiyor. Şirket, geçtiğimiz yılın Haziran ayında 10.5 inç ekranlı amiral gemisi tableti Galaxy Tab S6 ile karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise şirketin 11 inç ve 12.4 inç olmak üzere iki farklı amiral gemisi Android tablet üzerinde çalıştığı söyleniyor. Bunlardan ilkinin SM-T87x ve diğerinin SM-T97x model numaralarını taşıdığı da bilgiler arasında.

Samsung’un bu anlamda 11 inç ve 12.9 inç ekran boyutuna sahip iPad Pro serisine doğrudan rakip çıkartmak istediği düşünülüyor. Ek olarak, Galaxy S20 serisinde olduğu gibi tablet serisinin isimlerinin de Galaxy Tab S20 olarak gelebileceği düşünülüyor.

Qualcomm Snapdragon 865 mobil platformundan gücünü alması beklenilen tabletlerde 5G bağlantı desteği, 25W veya 45W hızlı şarj destekli daha büyük bataryalar ve Android 10 mobil işletim sistemi sunulması ihtimali oldukça yüksek.

Samsung’un tabletlerini ne zaman sunabileceğine dair herhangi bir detay verilmiyor.

İlginizi çekebilir: Samsung Galaxy S20 Serisinin 3 Önemli Özelliği

3 Yorumlar

  1. 2014 de aldığım ipad air 2’yi hala cayır cayır kullanıyorum. Üstelik son sürümde ve aynı anda iki uygulama ile. Hala yazılım desteği alıyorum. Performansından bir gram azalma yok. Sadece batarya performansı düştü ama o da 1 günü rahat çıkarıyor. Yanlış hatırlamıyorsam o dönem galaxy tab 2 piyasada idi. Şimdi silinip gitti.

    Aradan geçen zamanda iki marka arasındaki fark çok kapanmış değil. Şimdiki tabletin akıbeti de galaxy tab 2 den farklı olmayacaktır. Bir de 7-8 binden aşağı satılmayacağını düşünürsek pazardan pay kapması çok olası değil.

  2. 2014 de aldığım ipad air 2’yi hala cayır cayır kullanıyorum. Üstelik son sürümde ve aynı anda iki uygulama ile. Hala yazılım desteği alıyorum. Performansından bir gram azalma yok. Sadece batarya performansı düştü ama o da 1 günü rahat çıkarıyor. Yanlış hatırlamıyorsam o dönem galaxy tab 2 piyasada idi. Şimdi silinip gitti.

    Aradan geçen zamanda iki marka arasındaki fark çok kapanmış değil. Şimdiki tabletin akıbeti de galaxy tab 2 den farklı olmayacaktır. Bir de 7-8 binden aşağı satılmayacağını düşünürsek pazardan pay kapması çok olası değil.

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version