Anasayfa Haber Android 11 Beta Tarihi Resmi Olarak Açılandı

Android 11 Beta Tarihi Resmi Olarak Açılandı

Android 11 özellikleri

Akıllı telefon kullanıcıları tarafından merakla beklenen Android 11 Beta tarihi resmi olarak açıklandı.

Hatırlarsanız, Google daha önceden yapmış olduğu açıklamada Android 11’in beta sürümünün Mayıs ayı içerisinde yayınlayacağını açıklamıştı. Ancak son zamanlarda tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını nedeniyle bu tarih ileriye alınmıştı. Tüm Android kullanıcıları Google cephesinden gelecek olan resmi açıklamayı beklerken, bugün beklenen açıklama geldi. Google tarafınca yapılan açıklamayla beraber merak edilen Android 11 Beta tarihi belli oldu.

Buna göre Google, Android 11 Beta sürümü 3 Haziran‘da YouTube üzerinden düzenlenecek olan canlı yayın ile beraber tanıtacak. Söz konusu beta sürümü ise düzenlenecek olan bu lansmanın hemen ardından indirmeye sunulacak.

Android 11 Beta tarihi

Tüm bunlar yaşanırken Google aynı zamanda geçtiğimiz saatlerde geliştiricilere özel olarak sunulan Android 11 DP 4 sürümünü de yayınladı. Yeni sürüm ile beraber bir takım tasarımsal hataları gideren teknoloji devinin, aynı zamanda performans konusunda da bazı iyileştirmelere gittiğini görmekteyiz. Son olarak, hemen aşağıda yer alan link üzerinden daha önceden sizler için hazırlamış olduğumuz makaleden Android 11 özellikleri ile ilgili detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Android 11 Özellikleri Hakkında Her Şey