Anasayfa Haber Destiny 2 Yeni Nesil Konsollarda Oynanabilecek

Destiny 2 Yeni Nesil Konsollarda Oynanabilecek

Destiny 2, yeni nesil olan tüm konsollarda oynanabilir olacak ancak optimizasyonlar konusunda henüz bir şey söylenmedi.

 

Destiny 2

Destiny 2 stüdyosu Bungie, Twitter üzerinden, Microsoft’un bu tatil sezonunun Xbox Series X için destek sözü vermiş geliştiricilerinin ortak topluluğu hakkındaki bir konuya yanıt olarak oyunun yeni nesil konsollarda oynanabileceğini ve daha fazla detayın yakında açıklanacağını söyledi.

Yeni nesil konsollarda daha yüksek kare hızlarında bir Destiny 2 deneyimi tüm oyuncular için rüya gibi olsa da, kafalarda birçok soru işareti de bulunmuyor değil. Mesela; yeni nesil konsolları erkenden alacak kişiler, aynı zamanda Xbox One ve PlayStation 4 kullanmaya devam ederken ateş ekibi ile oynamaya da devam edebilecek mi? Yükleme süreleri daha iyi olacak mı? Oyunculara ne kadara mal olacak?

Varsayılan görsel ve performans iyileştirilmelerinin kapsamını, mevcut Destiny 2 hesaplarının yeni nesil konsollara bayrağını nasıl teslim edeceğini ve tüm bunların ne zaman gerçekleşeceğini henüz bilmiyoruz.

Genel olarak konuşursak, geriye dönük uyumluluğun Microsoft için odak noktası olduğu çok açık. Bu da Xbox Series X için olan ‘Oyunu bir defa satın al’ felsefesinden belli zaten. Sony de kendi adına, 4.000’den fazla PlayStation 4 oyununun büyük bir çoğunluğunun PlayStation 5’te de oynanabileceğine inanıyor.

Tüm bunlara rağmen, yine de spekülasyonlar için çok fazla boşluk bulunuyor. Sadece Destiny 2 için de değil; Xbox Series X ve PlayStation 5’te ilk günden çalışacağı düşünülen tüm oyunlar için kullanıcıların kafasında birçok soru var.

Destiny 2’nin tüm yeni nesil konsollarda desteklenecek olması harika ancak önümüzdeki birkaç ay boyunca bilgileri bunun gibi parça parça duymamayı umuyoruz. Ve yine umarız ki, yeni nesil konsollara dair duyacağımız güncellemeler Madden NFL 21 gibi dağınık olmayacak.