Anasayfa Haber Assassin’s Creed Valhalla’nın Müzikleri Efsanevi İsme Emanet

Assassin’s Creed Valhalla’nın Müzikleri Efsanevi İsme Emanet

Assassin's Creed Valhalla müzikleri

Assassin’s Creed Valhalla’nın müziklerini besteleyecek olan sanatçılar belli oldu.

Assassin’s Creed Valhalla ile oyuncuları Viking döneminin acımasız çağına götürecek olan Ubisoft, serinin yeni oyunu üzerinde hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Bunun yanı sıra serinin yeni oyunuyla beraber oyunculara farklı bir oyun atmosferi de sunmayı planlayan şirket, bu kısımda ise oyunun müziklerini besteleyecek olan sanatçıları açıkladı.

Bu doğrultuda ilk olarak Vikings dizisinin müziklerini besteleyen Einar Selvik ile çalışacaklarını açıklayan dev yapımcı, aynı zamanda serinin önceki oyunlarının müziklerini besteleyen ünlü sanatçı Jesper Kyd ve Sarah Schanchner ile beraber çalışacaklarını da müjdeledi.

Bildiğiniz üzere Jesper Kyd, şu zamana kadar dört farklı Assassin’s Creed oyunun müziklerini bestelemişti. Bunun haricinde ünlü besteci Darksider II ve Borderlands oyunlarında da boy göstermişti. Jesper Kyd ile beraber çalışacak olan Sarah Schanchner ise Call of Duty Modern Warfare (2019), Anthem ve yine aynı şekilde çeşitli Assassin’s Creed oyunlarının müziklerini bestelemişti.

Oldukça başarılı bir ekip tarafından hazırlanacak olan Assassin’s Creed Valhalla müzikleri ise şimdiden birçok oyun sever tarafından merakla bekleniyor. Ancak söz konusu sanatçıların başarılı işlerini göz önünde bulunduracak olursak, Valhalla’nın özellikle müzikleri ile oyun sektörüne damgasını vuracağını tahmin etmekteyiz.


İlginizi çekebilir: Yeni Mafia Oyunu mu Geliyor?