Anasayfa Haber Ghost of Tsushima Oynanış Videosu İçin Tarih Verildi

Ghost of Tsushima Oynanış Videosu İçin Tarih Verildi

ghost of tsushima oynanış videosu

Sony, Ghost of Tsushima’nın 18 dakikalık oynanış videosu için tarih verdi.

Oyuncular tarafından merakla beklenen Ghost of Tsushima oynanış videosu ile ilgili Sony cephesinden beklenen resmi açıklama geldi. PlayStation Blog üzerinden yapılan açıklamalara göre oyunun merak edilen oynanış videosunun 14 Mayıs’ta yayınlanacağını görmekteyiz.

Bu doğrultuda yayınlanan blog yazısında oyunun 18 dakikalık bir oynanış videosunu yayınlanacağını açıklayan Sony’nin State of Play etkinliği ise Twitter ve YouTube üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Yayınlanacak olan bu oynanış videosunda ise oyunculara oyundaki dövüş mekanikleri gösterilecek. Oyunun dövüş sisteminin yanı sıra oyuncular 18 dakikalık oynanış videosu ile beraber oyundaki keşiflere de ilk kez yakından göz atabilecekler.

Ghost of Tsushima Konusu

13. yüzyılın feodal Japonya’sında, Moğol ordusunun Tsushima Adasını ele geçirdiği dönemde geçen oyun, adanın tek umudu olan Jin Sakai isimli samuray savaşçısının destansı hikayesini konu alıyor. Açık dünyada geçen aksiyon macera oyunu, geniş kırsal bölgeler ve tepelerce uzanan tarlalardan, huzur dolu tapınaklara, eski ormanlara, çetin dağlara ve köylere kadar, adadaki yaşamın çeşitliliğini sergileyen bir görsellik sunuyor. Son olarak hemen aşağıdan oyunun Türkçe alt yazılı fragmanını izleyebilirsiniz.


İlginizi çekebilir: The Last of US Part II Çıkış Tarihi Belli Oldu