Anasayfa Haber GTA 5 Satış Rakamları İle Rekor Kırmaya Devam Ediyor

GTA 5 Satış Rakamları İle Rekor Kırmaya Devam Ediyor

GTA 5 PS5

GTA 5 satış rakamları ile oyun sektörüne damgasını vurmaya devam ediyor.

Oyun dünyasının başarılı yapımlarından biri olan GTA 5 satış rakamları ile rakiplerini geride bırakmaya devam ediyor. 7 yıllık bir oyun olmasına rağmen, halen milyonlarca oyuncu tarafından sevilerek oynanmaya devam eden GTA 5’in bugün ise 130 milyon adet satışı geride bıraktığı açıklandı.

Take-Two tarafınca yayınlanan raporda söz konusu bu rakamlara geçtiğimiz hafta bedava olarak verilen adetlerin eklenmediğine de özellikle dikkat çekiliyor. Bildiğiniz üzere, GTA 5 geride bıraktığımız hafta Epic Games Store’da 21 Mayıs‘a kadar ücretsiz olarak dağıtılacağı açıklanmıştı. Yapılan bu açıklamanın ardından tabiri caizse Epic Games Store‘a hücum eden oyuncular sunucuların çökmesine sebep olmuştu.

GTA 5’in haricinde yayınlanan raporda Red Dead Redemption 2, NBA 2K20, Borderlans 3 ve The Outer World gibi popüler oyunların güncel satış rakamlarına da yer veriliyor.

Bu kısımda Red Dead Redemption 2’nin toplamda 31 milyon adeti geride bıraktığını belirten 2K Games, aynı zamanda NBA 2K20’nin 12 milyon, Borderlans 3’ün 10 milyon, The Outer World’un ise 2.5 milyon adet sattığını da belirtiyor.

Açıklanan Satış Rakamları:

  • GTA V – 130 milyon adet
  • Red Dead Redemption 2 – 31 milyon adet
  • NBA 2K20 – 12 milyon adet
  • The Outer Worlds – 2.5 milyon adet

İlginizi çekebilir: Kerbal Space Program 2 Ertelendi