Anasayfa Haber PS Plus Haziran 2020 Oyunları Belli Oldu

PS Plus Haziran 2020 Oyunları Belli Oldu

PS Plus Haziran 2020 oyunları

PS Plus, Haziran 2020 oyunları ile PlayStation 4 oyuncularını yine memnun edeceğe benziyor.

Sony, PlayStation Plus abonelerine her ay düzenli olarak ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu doğrultuda geçtiğimiz ay Cities: Skyline ve Farming Simulator 2019 oyunlarını abonelere ücretsiz olarak dağıtan Sony, bugün ise Haziran ayının ücretsiz PS Plus oyunlarını açıkladı. Peki, PS Plus Haziran ayında hangi oyunlar PlayStation 4 kullanıcıları ile buluşacak? İşte karşınızda PS Plus Haziran 2020 oyunları!

PS Plus Haziran 2020 Oyunları:

PS Plus Haziran 2020 oyunları

Bildiğiniz üzere, Sony geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamayla beraber Haziran ayının ilk ücretsiz PlayStation Plus oyununun İkinci Dünya Savaşı’nı konu olan Call of Duty WW2 olduğu müjdelemişti. Yaşanan bu gelişmenin hemen ardından bugün ise Haziran ayında PS Plus abonelerine verilecek olan bir diğer ücretsiz oyun daha açıklandı. Buna göre PS Plus aboneleri Haziran ayı içerisinde toplam değeri 368 TL olan CoD WW2 ve Star Wars Battlefront II oyunlarını tamamen ücretsiz bir şekilde kütüphanelerine ekleyebilecekler.

PlayStation’ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile beraber her iki oyunda PS Plus aboneleri tarafından tamamen ücretsiz bir şekilde indirilebilecek. Ancak oyuncular Star Wars Battlefront 2 oyununu indirebilmek için 2 Haziran’a kadar beklemeleri gerekecek.

Call of Duty WW2

 

2017 yılında piyasaya sunulan Call of Duty serisinin on dördüncü oyunu olarak karşımıza çıkan yapım, birçok kişi tarafından beğeni ile karşılanmıştı. Bunun yanı sıra Call of Duty WW2 yapılan incelemeler sonucunda ortalama 79 puan almayı da başarmıştı.

Bunun haricinde İkinci Dünya Şavaşı atmosferini en iyi şekilde oyunculara yansıtan yapımda, aynı zamanda herkesin aklında yer eden Normandiya Çıkarması gibi dönemin önemli olayları da oyunculara gösteriliyor.

Star Wars Battlefront 2

17 Kasım 2017 yılında satışa sunulan yapım, oyun içi ödemelerin aşırı agresif bir şekilde uygulanması nedeniyle bir hayli eleştirilmişti. Oyunculardan gelen geri bildirimleri dinleyen EA ve DICE ise oyun içerisindeki bütün ödemelerin tamamen kapatıldığını açıklamıştı.

Genel anlamda oldukça başarılı bir atmosfere ev sahipliği yapan oyununda ise Iden’in başından olaylara tanık oluyoruz. Oyunun fragmanını ise hemen aşağıdan inceleyebilirsiniz.

 

İlginizi çekebilir: Borderlands: The Handsome Collection Ücretsiz Oldu