Anasayfa Haber Apple Watch Series 6 OLED Ekran İle Gelebilir

Apple Watch Series 6 OLED Ekran İle Gelebilir

Apple Watch Series 6 ekranı

Apple’ın iPhone 12 serisi ile beraber tanıtacağı tahmin edilen Apple Watch Series 6 ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Apple’ın yeni akıllı saati ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Daha önceden yapılan sızıntılarla beraber akıl sağlığımızı kontrol edeceği iddia edilen Apple Watch Series 6 modelinin şimdi de microLED yerine OLED ekran ile beraber geleceği ortaya çıktı.

Hatırlarsanız, geçtiğimiz ay yayınlanan rapor ile beraber Apple’ın Mini-LED ve Micro-LED ekran üretimi için Tayvan’daki Hsinchu Bilim Parkı’nda kurulacak yeni bir fabrikaya 334 milyon dolar ayırdığı ileri sürülmüştü. Yaşanan bu gelişmelerden hemen ardından ise bu yıl tanıtılacak olan Series 6 modelinin Micro-LED ekran ile beraber geleceği iddia edilmişti.

Apple Watch Series 6 OLED ekran

Ancak güvenilir kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda Apple’ın söz konusu modelde tıpkı Series 5’te olduğu gibi LTPO OLED Retina ekrana yer vereceğini görmekteyiz. Şimdilik, Apple cephesinden konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat şirkete yakın birçok kaynağa göre, yeni akıllı saatin serinin önceki modelinde olduğu gibi JDI Display tarafından üretilen OLED ekran ile beraber geleceği tahmin ediliyor.

Bunun haricinde paylaşılan raporlarda aynı zamanda yeni akıllı saatin suya karşı dayanaklığı olacağına da özellikle dikkat çekiliyor. Ayrıca gelişmiş bağlantı hızı gibi özelliklere de sahip olacağı iddia edilen modelin, performans konusunda da ciddi iyileştirmelere ev sahipliği yapacağı ön görülüyor.

İlginizi çekebilir: Yeni iPhone SE 2020 Türkiye’de Satışa Sunuldu