Anasayfa Haber Kayıt Dosyalarını Bozan Grand Theft Auto 4 Güncellemesi Geri Çekildi

Kayıt Dosyalarını Bozan Grand Theft Auto 4 Güncellemesi Geri Çekildi

Grand Theft Auto 4 Güncellemesi

Grand Theft Auto 4 güncellemesi sonrasında kayıt dosyaları ile sorun yaşamaya başlamıştı, yayınlanan güncelleme hataların fark edilmesi sonrası geri çekildi.

Rockstar Games tarafından sunulan Grand Theft Auto 4 güncellemesi ile bu yılın başlarında oyundan çıkartılan çeşitli şarkılar ve radyo istasyonları oyuna dönüş yaptı. Özellikle de 80’lerden pop şarkılarının yer aldığı Vice City FM’in dönüşü birçok oyuncuyu oldukça memnun etti. Öte yandan, güncelleme sonrasında kayıt dosyaları ile yaşanan sorunlar ise adeta hevesleri kursakta bıraktı.

Reddit ve Steam forumlarında kullanıcılar güncellemeyle ilgili olarak şikayetler yazmaya başladıktan sonra güncellemenin geri çekilmesi kararı alındı. Hatta Reddit kullanıcılarından birisi, oyunun klasörleri ve kayıt dosyaları da dahil tamamen sistemden kaldırdıktan ve sonra tekrar kurduktan sonra bulut kayıtları ile durumu kurtardığını ifade etti. Tabii ki bunu pek de pratik bir sonuç olarak nitelendirmek mümkün değil.

Neyse ki aslında kayıt dosyalarına zarar gelmediği ortaya çıktı ve güncelleme geri çekildikten sonra da şu an için her şey normale döndü.

İlginizi çekebilir: The Witcher Serisi, 50 Milyondan Fazla Sattı