Anasayfa Haber Epic Games Store Mobil Uygulaması Yolda

Epic Games Store Mobil Uygulaması Yolda

Epic Games Store Mobil Uygulaması

iOS ve Android için Epic Games Store mobil uygulaması üzerinde çalışıldığı doğrulandı.

Oyun dağıtım platformu Epic Games Store mobil platformlara da gelmenin hazırlığı içerisinde. Epic Games CEO’su Tim Sweeney, gelecekte platformu Android ve iOS cihazlara da getirmeyi planladıklarını paylaştı.

Sweeney, GameSpot Play For All etkinliğinde Epic Games Store’un başarısı hakkında konuşurken Steam gibi oldukça popüler bir platforma rakip çıkarmanın zorluklarından, çapraz oynanışın endüstri için nimetlerinden ve daha fazlasından bahsetti.

Bunun yanı sıra CEO tarafından gelecekte oyun mağazasının iOS’a getirilmek istendiği ve Android’e de getirileceğinin altı çizildi. Mobilin sektörde ilerlemeye yardımcı olduğu ve oyun geliştiricisi olarak Epic’in bu kitleyi Fortnite etrafında oluşturup PC ile Android’de bir dağıtım platformunun nasıl kullanılacağını öğrendiği de Sweeney’in açıklamalar arasında.

Şirket daha önce de Epic Games Store uygulaması için açıklamalarda bulunmuş ve mobil için 2019 yılına işaret etmişti. Öte yandan, planlar istenildiği gibi gitmemişe benziyor. iOS ve Android platformlarına gelen Fortnite ise fırtına gibi esmeye devam ediyor.

İlginizi çekebilir: Borderlands: The Handsome Collection Ücretsiz Oldu