Anasayfa Haber Microsoft Teams 300 Katılımcı İle Görüntülü Arama Desteği Sunacak

Microsoft Teams 300 Katılımcı İle Görüntülü Arama Desteği Sunacak

Microsoft Teams 300 Katılımcı Görüntülü Arama

Microsoft Teams görüntülü arama özelliği için katılımcı desteğini 300 kişiye çıkartıyor.

Covid-19 salgını ile birlikte görüntülü görüşme uygulamaları tabiri caizse altın çağını yaşadı. Bu dönemde özellikle Zoom bir anda parlamayı başarırken diğer platformlar da geride kalmamak üzere elinden geleni ardına koymadı. Bunlardan birisi olan Microsoft Teams ise ücretli özelliklerini kullanıcılarına ücretsiz olarak sunmaya başladı. Hatta hızla birçok yeni özellik için de kollar sıvandı.

Teams geçtiğimiz ay katılımcı sınırını 250’ye çıkartmıştı. Şimdi ise bu sayının 300 katılımcıya çıkartılıyor. Bu sayede kurumsal şirketlerin görüntülü arama üzerinden çok daha büyük toplantılar gerçekleştirmesinin önü açılacak. Şirketin yol haritasına bakılırsa yeni 300 katılımcı sınırı bu ayın sonlarında Teams kullanıcıları ile buluşmuş olacak.

Microsoft Teams’in salgın başladığından beri rekor üstüne rekor kırma başarısı gösterdiğini de hatırlatalım. Özellikle de 31 Mart tarihinde servis üzerinden 2.7 milyar dakika görüşülmesi, yani 45 milyon saat toplantı yapılması adeta bir dönüm noktası olmuştu.

Microsoft, kullanıcıların hızla değişen iletişim ve toplantı ihtiyaçlarını karşılamak üzere maksimum katılımcı sayısında artış yaptıklarının altını çiziyor. Önümüzdeki dönemde yapay zeka tabanlı gürültü önleme, Skype ve Teams’in birlikte çalışması gibi yenilikler de kullanıcıların hizmetinde olacak.

İlginizi çekebilir: Microsoft Edge Artık Windows Update Üzerinden Dağıtılıyor

Bir yorum

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version