Anasayfa Haber Facebook Android Uygulamasına Karanlık Mod Geliyor

Facebook Android Uygulamasına Karanlık Mod Geliyor

Facebook Android Karanlık Mod

Facebook, Android uygulaması için gelecek güncelleme ile karanlık mod, Covid-19 takipçisi ve daha fazlasını sunmaya hazırlanıyor.

Facebook tarafından Android uygulaması için birkaç yeni özellik üzerinde çalışıldığı ortaya çıktı. Bunlar arasında karanlık mod, koronavirüs (Covid-19) takipçisi ve Facebook’taki Zaman (Time on Facebook) için yenilenmiş kullanıcı arayüzü öne çıkıyor.

Karanlık mod, Facebook Lite da dahil şirketin diğer uygulamalarında halihazırda mevcut. Neyse ki sonunda bunun ana uygulamaya da gelecek olması sevindirici. Özelliğin hem elle seçilebileceği hem de Android 10 içerisindeki sistem genelindeki karanlık moda uyum sağlayacağı da bilgiler arasında. Merak edenler için henüz iOS konusunda bir detay olmadığını not olarak düşelim.

Koronavirüs takipçisi ise belli bir şehirde 3 haftalık süreçteki vakaları ve 7 gün boyunca ülke genelindeki vakaları gösterebilecek. Üst kısımda ise küresel çaptaki toplam vaka sayısı yer alacak. Bu arada Facebook uygulamasında zaten COVID-19 Bilgi Merkezi yer alıyor ancak bu sadece ülke ve dünya bazında çalışıyor.

Ek olarak, Time on Facebook için gelecek yeni arayüzün ise ızgara tabanlı olacağı ve bir Sessiz Mod (Quiet Mode) da sunacağı söyleniyor. Özellik mevcut hali ile son haftada uygulamada günlük ortalama ne kadar zaman harcandığını gösteren bir grafiğin yanı sıra liste stilinde ayarlara sahip.

Tüm bu yeniliklerin kullanıcılara ne zaman sunulacağı konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

İlginizi çekebilir: Facebook Karanlık Mod Görüntüleri Sızdırıldı