Anasayfa Haber No Man’s Sky Çapraz Platform Desteğine Kavuştu

No Man’s Sky Çapraz Platform Desteğine Kavuştu

No Mans Sky

PC, Xbox One ve PlayStation 4 oyuncuları artık No Man’s Sky oyununda birlikte keşfe çıkabilecek.

Hello Games yapımı evren keşfi sandbox oyunu No Man’s Sky, son güncellemesi ile platformlar arasında çapraz oynanış desteği sunmaya başlıyor. PC, Xbox One ve PlayStation 4 oyuncuları 11 Haziran tarihli güncelleme sonrasında birbirlerinin evrenlerine katılabilecek ve kısıtlama olmaksızın birlikte keşif, hayatta kalma, ticaret ve inşaat yapabilecek.

Hello Games kurucusu Sean Murray, çapraz oynanış eklentisi için 6 aydır uğraştıklarının ve güncelleme ile altında yatan teknoloji ve sistemler üzerinde büyük miktarda çalışma yapıldığının altını çiziyor. Hatta bunun için yeni bir ağ mimarisine geçilmiş.

No Man’s Sky ayrıca, Xbox One ve Windows 10 için Xbox Game Pass platformundaki yerini almış durumda. Bu da platformlardaki milyonlarca abonenin oyunu deneyimlemeyi düşüneceği anlamına geliyor.

Çapraz oynanış güncellemesi ile oyuncular çapraz platform grupları da oluşturabilecek. Böylece çoklu oyuncu alanlarında diğer platformlardan diğer gezginler ile tanışabilecekler. Hızlı etkileşim ise yeni tanışanların gruplara ve arkadaş listelerine hızla eklenmesini sağlayacak. Yeni arkadaşlar ekranı ise Ağ Seçenekleri menüsü altındaki yerini alacak ve tüm platformlardan arkadaşların yönetilmesine olanak sağlayacak.

İlginizi çekebilir: Need for Speed Heat Çapraz Platform Desteğine Kavuştu