Anasayfa Haber Torchlight 3 İçin Erken Erişim Süreci Steam’de Başladı

Torchlight 3 İçin Erken Erişim Süreci Steam’de Başladı

Torchlight 3 Erken Erişim

Aksiyon rol yapma oyunu Torchlight 3, Steam platformunda erken erişime açıldı.

Ocak ayında Torchlight Frontiers değil de Torchlight 3 adı ile geleceği açıklanan oyun için sonunda erken erişim süreci başladı. Echtra Games tarafından geliştirilen ve tek seferlik satın alma yaklaşımı ile sunulan aksiyon rol yapma oyunu 90 TL karşılığında Steam platformundan satın alanlar Acts 1 ve Acts 2’yi oynamaya başlayabiliyor.

Oyunda Sharpshooter, Dusk Mage, Forged ve Railmaster olmak üzere dört farklı sınıf arasından seçim yapabiliyorsunuz. Ek olarak, seçebileceğiniz evcil hayvanlar da mevcut. Başlangıçta 3 evcil hayvan arasından seçim yapabilirken ilerledikçe daha fazlasını toplayabileceksiniz.

Seri için yeni olansa Forts (Kaleler). Bunlar için ekipman ve ganimetlerinizi saklayabileceğiniz üsler diyebiliriz. Bu üs benzeri yapılar Enchanter’s Altar gibi işlevsel şeylerle veya heykel ya da yetenek istasyonları ile donatılabiliyor. Bunları görev ve sözleşmeleri tamamlayarak yükseltme şansınız da olacak. Sözleşmeler ise Diablo 3 Macera Modu görevleri ile benzer yapıda olacak.

Torchlight 3, Torchlight 2 gibi üç ayrı bölümden oluşacak. Bunlardan ilk ikisi erken erişimdeyken, üçüncüsü tamamlanmış oyun deneyimi ile daha sonra sürece dahil edilecek. Bunun aylar sürebileceğinin de baştan altı çiziliyor. Sözleşmeler de henüz oyunda mevcut değil ve Act 3 ile gelecek.

Erken erişim sürecinde birçok aksaklık ile karşılaşabileceğinizi de hatırlatalım.


İlginizi çekebilir: Torchlight Frontiers, Torchlight 3 Olarak Gelecek