Anasayfa Haber Cyberpunk 2077 Çıkış Tarihi Yine Ertelendi

Cyberpunk 2077 Çıkış Tarihi Yine Ertelendi

Cyberpunk 2077 Çıkış Tarihi erteleme

CD Projekt RED dengeleme, hata düzeltme ve son rötuşlar için Cyberpunk 2077 çıkış tarihini bir kez daha erteledi.

CD Projekt RED cephesinden bir kez daha kötü haber geldi. En son Cyberpunk 2077 oyununun 17 Eylül’de geleceği ve Covid-19 salgını sürecinin kendilerini etkilemediği yönünde açıklama yapan şirket, bu sefer de çıkış tarihini 19 Kasım tarihine ertelediklerini duyurdu.

Stüdyo, oyunun içerik ve oynanış açısından tamamlandığını belirtiyor ancak dengeleme, hataları düzeltme ve son rötuşlar için daha fazla zamana ihtiyaç duyduklarını paylaşıyor. Hal böyle olunca da bir erteleme kararı ortaya çıkmış.

“Görevler, ara sahneler, yetenek ve eşyalar; Night City’nin sunduğu tüm maceralar-hepsi orada” diyen CD Projekt RED, birbiriyle iç içe geçen bu kadar çok içerik ve karmaşık sistem ile her şeyi düzgün şekilde gözden geçirmeleri, oyun mekaniğini dengelemeleri ve birçok hatayı düzeltmeleri gerektiğini ifade ediyor. Bu defa Covid-19 salgınına değinilmesi ise dikkat çekici. Ne de olsa süreçte geliştiriciler evden çalışmak zorunda kalmıştı ve bir şekilde bu geliştirme aşamalarını etkiledi.

Bu arada büyük Cyberpunk 2077 sanal etkinliği Night City Wire için bir ertelemenin söz konusu olmadığını belirtelim. Etkinlik beklendiği gibi 25 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

İlginizi çekebilir: Hayran Yapımı Cyberpunk 2077 Kısa Filmi Büyük İlgi Gördü