Anasayfa Haber Hayran Yapımı Cyberpunk 2077 Kısa Filmi Büyük İlgi Gördü

Hayran Yapımı Cyberpunk 2077 Kısa Filmi Büyük İlgi Gördü

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red ekibi tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077, 17 Eylül’de bekleyenleri ile buluşacak. Oyunun oyuncular ile bir araya gelmesi için henüz zaman varken, oyuncuların heyecanı artmaya devam ediyor.

T7pro isimli bir YouTube kanalı tarafından paylaşılan videonun açıklama kısmında ‘‘yaklaşmakta olan kısa filmimiz Darth Maul Apprentice için heyecan verici bir teaserı sizlerle sunmak istedik’’ ifadeleri yer alıyor. Kısa filmin yönetmen koltuğunda ise Jackie Chan Stant takımından Vi-Dan Tran yer almakta. Daha önce pek çok aksiyon filminde arka planda yer alan sinematografi yönetmeninin başka kısa filmleri de internette yer almakta. Videonun açıklamasında ayrıca COVID-19’dan dolayı çekimleri henüz tamamlayamadıklarını belirten ekip, kendilerini destekleyen herkese teşekkürlerini sundu.

Paylaşımın ardından CD Projekt Red firması videonun YouTube linkini resmi Twitter hesabından paylaştı. Ayrıca paylaşılan tweette CD Projekt Red, videoyu harika bulduğunu ifade ederken Vi-Dan Tran’ı etiketleyerek kendisinin hayran filmi oluşturmak için bir grup harika cosplayerlar ile bir araya geldiğini ifade etti.

Yayınlanan fragman ise oldukça heyecan verici görünmekte. Çekilen yakın dövüş sahneleri ile bizlere adeta bir John Wick esintisi yaşatan videoda Cosplayerların başarısı ise yadsınamaz noktada. Gösterilen bir dakikalık videoda Cyberpunk evreni ise muazzam derecede heyecan verici görünüyor. Ek olarak Keanu Reeves Cosplayer’ının oldukça başarılı olduğunu söylemekte fayda var.

İlginizi çekebilir: Diablo 2 Remaster Bu Yıl Gelebilir