Anasayfa Haber Apple, Yeniden AirPower Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Apple, Yeniden AirPower Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Apple AirPower

Geçtiğimiz yıl iptal edilen kablosuz şarj cihazı Apple AirPower hakkında bugün yeni bir iddia ortaya atıldı.

Apple’ın 2018 yılında iPhone X ile beraber tanıttığı ancak aşırı ısınma problemlerinden dolayı iptal ettiği kablosuz şarj cihazı AirPower ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Hatırlarsanız, geride bıraktığımız Mart ayında YouTuber Jon Prosser, Apple’ın yeniden AirPower için testlere başladığını söylemişti. Bununla birlikte Apple’ın çeşitli prototipler üzerinde de testler gerçekleştirdiğini belirten Prosser, bugün ise söz konusu kablosuz şarj cihazının prototip görsellerini takipçileriyle paylaştı.

Apple AirPower

Bu kısımda aşırı ısınma gibi problemlerin kaldırıldığına dikkat çeken Prosser, paylaşmış olduğu görsel ile beraber Apple Watch ve AirPods Pro’nun beraber AirPower üzerinde şarj olduğunu da gözler önüne seriyor. Prosser, aynı zamanda yayınlamış olduğu raporda AirPower’ın iPhone X modellerinde kullanılan A11 Bionic işlemcisinden güç alacağını da belirtiyor.

Bildiğiniz gibi Apple AirPower, birçok kullanıcı tarafından uzunca bir süredir bekleniyordu. Bunun en büyük nedenlerinden biri ise, AirPower’ın aynı anda üç cihazı kablosuz olarak şarj edebileceğiydi. Böylece iPhone, Apple Watch ve AirPods sahipleri tek bir stant üzerinde cihazlarını şarj edebilecekti. Ancak AirPower’ın yüksek beklentileri karşılamayacağını düşünen Apple, 30 Mart 2019 tarihinde bahsi geçen projeyi iptal ettiğini duyurmuştu.

İlginizi Çekebilir: Galaxy Note 20 Ekran Özellikleri Ortaya Çıktı