Anasayfa Haber Apple AirPods Modelleri Yeni Özellikler Sunacak

Apple AirPods Modelleri Yeni Özellikler Sunacak

AirPods Yeni Özellikle

Apple AirPods kablosuz kulaklık modelleri için yeni özellikler duyuruldu.

WWDC 2020 etkinliği ile Apple AirPods kablosuz kulaklık modellerinin de kazanacağı yeni özellikler hakkında bilgiler verildi. Bunlar arasında yeni otomatik mod geçişi ve AirPods Pro sahipleri için mekansal ses deneyimi dikkat çekiyor.

Öncelikle AirPods bundan böyle aktif cihazlar arasında otomatik olarak geçiş yapma yeteneğine kavuşuyor. Mesela, Mac bilgisayarınızda bir video izliyorsanız ve telefonunuzdan bir arama geldiyse AirPods doğrudan telefona bağlanacak.

Apple AirPods

AirPods Pro ise sanal mekansal ses desteği sunmak üzere her ses için farklı frekanslar kullanacak. Kulaklıklar ise kullanıcının çevresini saran ses hissini simüle edecek. Özellik kulaklıkların içindeki jiroskop ve ivmeölçer ile kullanıcının başının pozisyonunu ve hareketini algılıyor kararlı bir ses profili oluşturuyor. Özellik Dolby 5.1 veya Dolby 7.1 çevresel ses özellikli içerikler izlediğinizde otomatik olarak aktif olacak.

AirPods yeni yeteneklerine iOS 14, iPadOS 14, tvOS 14, watchOS 7 ve macOS Big Sur sürümlerinin çıkışı ile birlikte kavuşacak.

İlginizi çekebilir: iOS 14 Duyuruldu! İşte iOS 14 Özellikleri