Anasayfa Haber Cyberpunk 2077 Goodies Collection 4 Temmuz’a Kadar Ücretsiz

Cyberpunk 2077 Goodies Collection 4 Temmuz’a Kadar Ücretsiz

Cyberpunk 2077 Goodies Collection

CD Projekt RED, Night City Wire öncesinde Cyberpunk 2077 Goodies Collection ile oyuncuları sevindirdi.

CD Projekt RED tarafından piyasaya sürülmesi heyecan ile beklenilen ancak birkaç defadır ertelenen Cyberpunk 2077 için en son açıklanan çıkış tarihi 19 Kasım oldu. Görünen o ki stüdyo bu gecikmeyi telafi etmek için oyuncuları sevindirecek bir şey yapmak istedi. O da 25 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek Night City Wire etkinliği arifesinde gelen Cyberpunk 2077 Goodies Collection oldu.

GOG üzerinden sunulan ve 4 GB gibi oldukça büyük bir boyuta sahip olan paket içerisinde hem daha önce sunulmuş hem de yeni posterler, duvar kağıtları, ekran görüntüleri, çete duvar yazıları, konsept kapak ve özel kutu çizimi yer alıyor. Tüm bunların hem tek tek hem de toplu bir şekilde indirilmesi mümkün.

CDPR, Night City Wire etkinliğinde yepyeni bir fragman göstereceklerinin de müjdesini verdi. Hatta duyuruda 1 saniyelik tadımlık bir oyun içi görüntü yer alıyor. Bu arada etkinliğin bölümler halinde olacağı ima edilmiş durumda. İlk bölüm ise 25 dakika olacak. Bunlar için tarih ve zaman detayı ise mevcut değil.

Cyberpunk 2077 Goodies Collection’ı kütüphanenize katmak içinse GOG internet sitesinden veya GOG Galaxy uygulamasından ilgili reklam bandına tıklamanız gerekiyor.

İlginizi çekebilir: Cyberpunk 2077 Çıkış Tarihi Yine Ertelendi