Anasayfa Haber Galaxy Note 20 Ultra Tasarımı Resmi Sitede Ortaya Çıktı

Galaxy Note 20 Ultra Tasarımı Resmi Sitede Ortaya Çıktı

Galaxy Note 20 Ultra tasarımı

Galaxy Note 20 Ultra tasarımı ve bazı özellikleri Samsung’un Ukrayna sayfası üzerinden yanlışlıkla paylaşıldı.

5 Ağustos tarihinde düzenlenmesi beklenen Galaxy Unpacked 2020 etkinliğinde tanıtılması beklenen Note 20 Ultra ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Bu doğrultuda paylaşılan raporlarla beraber bir süredir sızıntılara konu olan Galaxy Note 20 Ultra tasarımı en net haliyle gözler önüne serildi.

Samsung Ukrayna üzerinden yanlışlıkla paylaşılan görsellerle birlikte serinin tepe modelinin, aynı zamanda bazı teknik özellikleri de netlik kazandı. Hemen aşağıdan inceleyebileceğiniz görsellerden de görebileceğiniz üzere serinin tepe modeli özellikle tasarım bakımından S20 Ultra‘ya oldukça benzerlik gösterecek.

Galaxy Note 20 Ultra Tasarımı

Bununla beraber üçlü ana kamera kurulumuyla birlikte gelecek olan telefon, ayrıca lazer optik netleme sistemine de ev sahipliği yapacak. Mistik Bronz renk seçeneğiyle beraber geleceği de netlik kazanan akıllı telefon, aynı zamanda 25W hızlı şarj destekli 4.500 mAh boyutundaki bir bataryadan beslenecek. Bunun haricinde 30W kablosuz şarj desteğine de sahip olacağı ifade ediliyor ve köşeli bir tasarıma sahip olması bekleniyor.

Bildiğiniz gibi daha önceden paylaşılan raporlarda Samsung’un yeni Note modelleriyle birlikte S-Pen konusunda bir takım değişikliğe gideceği iddia edilmişti. Ancak Samsung Ukrayna üzerinden yanlışlıkla paylaşılan görsellerden de görebileceğiniz gibi Samsung’un S-Pen tasarımında herhangi bir değişikliğe gitmeyeceğine de şahit olmaktayız.

İlginizi çekebilir: 7 İnç Ekranlı Honor X10 Max Tanıtıldı! İşte Özellikleri