Anasayfa Haber Watch Dogs 2, 1 Saatliğine Ücretsiz Olarak Dağıtılacak

Watch Dogs 2, 1 Saatliğine Ücretsiz Olarak Dağıtılacak

Watch Dogs 2 ücretsiz

Önümüzdeki hafta düzenlenecek olan Ubisoft Forward etkinliği sırasında Watch Dogs 2 ücretsiz olarak dağıtılacak.

Bildiğiniz gibi Ubisoft kısa bir süre önce yapmış olduğu duyuruyla beraber Forward etkinliğini 12 Temmuz’da düzenleyeceğini açıklamıştı. Bu yıl ilk defa internet üzerinden düzenlenecek olan etkinlikte ise Watch Dogs Legion, Assassin’s Creed Valhalla ve Hyper Space oyunlarının detaylarının da paylaşacağı yetkililer tarafından belirtilmişti. Tüm bunlar yaşanırken bugün ise Ubisoft cephesinden oyuncuları sevindirecek bir açıklama geldi. Bu doğrultuda ise Ubisoft, etkinlik sırasında Watch Dogs 2’yi tamamen ücretsiz olarak dağıtacağını müjdeledi. Peki, Watch Dogs 2 ücretsiz olarak nasıl alınacak? Gelin, Ubisoft’un açıklamasına yakından göz atalım.

Ücretsiz Watch Dogs 2 Nasıl Alınır?

Ubisoft tarafından yapılan açıklamaya göre, söz konusu oyun Trackmania’dan sonra ana gösterim bitmeden ücretsiz olarak dağıtılacak. Oyuncular ise bu 1 saat içerisinde söz konusu oyunu hiçbir ücret ödemeden Uplay hesabına ekleyebilecekler.

Watch Dogs 2’yi ücretsiz olarak kütüphanenize eklemek için yapmanız gereken tek şey ise Ubisoft üzerinden Uplay hesabınız ile giriş yaparak Ubisoft Forward etkinliğini izlemek. Tüm bu işlemleri tamamladıktan sonraysa etkinlik sırasında açılacak olan sayfadan oyunun ücretsiz kopyasını sonsuza dek Uplay kütüphanenize ekleyebileceksiniz. Aynı zamanda yine aynı sayfa üzerinden size yönlendirilen soruları da cevaplayarak ek olarak oyun içi ödüller de kazanabileceksiniz.

Ubisoft Forward etkinliği ne zaman düzenlenecek

Ubisoft Forward Etkinliği Ne Zaman Düzenlenecek?

Haberin hemen başında da belirtiğimiz gibi Ubisoft Forward etkinliği 12 Temmuz Pazar günü düzenlenecek. Söz konusu etkinliğin ön gösteriminin 21:30‘da, birçok yeni oyunun tanıtılacağı ana sunumun ise 22:00‘da başlayacağını da belirtelim.

İlginizi çekebilir: PlayStation 4 Firmware 7.02 Sürümünde Açık Keşfedildi