Anasayfa Haber LEGO NES Yapım Seti Yolda

LEGO NES Yapım Seti Yolda

LEGO NES

LEGO ve Nintendo iş birliği ile 2.646 parçalık harika bir LEGO NES yapım seti piyasaya çıkıyor.

LEGO ve Nintendo halihazırdaki iş birliklerini daha da ilerletiyor. Daha önce ikonik Super Mario karakterinin 35. yıldönümü şerefine duyurulan setlerin ardından, şimdi de efsanevi Nintendo Entertainment System oyun konsolunun LEGO versiyonu ortaya çıktı. Hem de LEGO NES yapım seti beraberinde bir tuğla eski tip TV ile beraber geliyor.

NES konsol ve kumandanın yanı sıra, ayrı bir kartuş da mevcut ve konsola takılabiliyor. TV ekranında ise Super Mario Bros. görüntüsü yer alıyor. Kısacası her detay düşünülmüş. Set ayrıca etkileşimli olmasıyla da dikkat çekici. Sağ yandaki bir parça ile TV ekranındaki parçaların hareket ettirilmesi mümkün. Bununla da kalmayan LEGO NES seti diğer Mario setleri ile de etkileşimli olacak. Örneğin, Mario’yu TV üstüne yerleştirdiğinizde çeşitli ses efektleri duyabileceksiniz.

1 Ağustos tarihinde çıkacak olan 2.646 parçalık setin fiyatı ise 229 euro gibi tuzlu bir fiyata sahip. Tabii ki LEGO ve Nintendo hayranları ise bu seti kaçırmak istemeyecektir diye tahmin ediyoruz.

İlginizi çekebilir: Nintendo Mobil Oyun İşinden Vazgeçebilir