Anasayfa Haber Epic Games Store, GOG Galaxy 2.0 Servisine Dahil Oldu

Epic Games Store, GOG Galaxy 2.0 Servisine Dahil Oldu

Tek bir yerden tüm oyunları kontrol etmemizi sağlayan GOG Galaxy 2.0 platformu, Epic Games Store desteğine kavuştu.

GOG Galaxy 2.0 geçtiğimiz yıl kapalı beta olarak piyasaya çıkmıştı ve hedefi tüm dijital platformlardaki oyunlarınızı bir araya toplamaktı. GOG dışındaki oyunların eklenmesi amacıyla birçok topluluk buna dahil oldu ancak bugüne tek resmi entegrasyon Xbox Live için gerçekleştirilmişti. GOG şimdi ise GOG Galaxy 2.0 için önemli bir adım olan Epic Games Store entegrasyonunu resmi olarak duyurdu.

Epic Games Store genel müdürü Steve Allison, “Epic Games Store entegrasyonunun GOG Galaxy 2.0’a gelmesinden heyecan duyuyoruz. PC mağazaları arasındaki duvarları yıkmak için önemli bir adım. Çünkü proje, kullanıcıların oyun kütüphanelerindeki oyunları, satın alındığı yerden bağımsız olarak yönetmelerine olanak sağlıyor.” dedi.

GOG Galaxy 2.0, oyunculara platform ne olursa olsun “sahip olduğunuz herhangi bir PC oyununu görüntüleme, yükleme ve başlatma” imkanı veriyor. Ayrıca oyun geçmişine ve skor tablolarına göz atmak mümkün. GOG ayrıca farklı oyun platformlarında olsa dahi çevrimiçi arkadaşları görebilmemiz için özellikler eklemek için mesai harcıyor.

Dahası, Galaxy 2.0 gelişmeye devam ettiği sürece daha fazla yenilik ve entegrasyon görebiliriz. Steam ve Origin gibi dev platformlar ise bu proje için şu an çekimser davranıyor. GOG Galaxy 2.0’a ulaşmak ve indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.