Anasayfa Haber Galaxy Unpacked 2020 Etkinliğinde Neler Tanıtılacak?

Galaxy Unpacked 2020 Etkinliğinde Neler Tanıtılacak?

Galaxy Unpacked 2020 etkinliği

5 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan Galaxy Unpacked 2020 etkinliğinde tanıtılacak ürünlerin resmi basın görselleri ortaya çıktı.

Bir süredir sızıntı haberleriyle karşımıza çıkan Galaxy Unpacked 2020 etkinliğiyle ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi, Samsung kısa bir süre önce yapmış olduğu açıklamayla beraber 5 Ağustos’ta Galaxy Note 20‘nin haricinde Galaxy Z Fold 2 modelini de tanıtacağını resmi olarak açıklamıştı. Yapılan bu açıklamanın hemen ardından ise söz konusu etkinliğe ait bazı resmi basın görselleri ortaya çıktı. Peki, Samsung 5 Ağustos’ta hangi ürünleri tanıtacak? İşte karşınızda Galaxy Unpacked 2020 etkinliği sırasında tanıtılacak olan modeller!

Paylaşılan görsellerle beraber Samsung’un 5 Ağustos tarihinde, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Note 20, Note 20 Ultra, Note 20 Plus, yeni Galaxy Watch 3 ve Galaxy Buds Live modellerini tanıtacağı netlik kazandı.

Galaxy Z Fold 2

Yapılan bu sızıntıyla beraber ayrıca bir süredir gündemde olan Galaxy Z Fold 2 modelinin de en net görselleri paylaşıldı. Bu kısımda serinin ilk modeline kıyasla oldukça farklı bir tasarım anlayışına ev sahipliği yapan modelde herhangi bir ekran çentiğine yer verilmeyeceğini görmekteyiz. Bununla beraber ana ekranda ön kameraya ev sahipliği yapan telefonun, ayrıca dış ekran kısmında da ciddi yeniliklere sahip olacağını gözlemlemekteyiz.

Serinin yeni modeliyle beraber özellikle dış ekranın boyutunu önemli ölçüde büyütecek olan Samsung’un aynı zamanda ana kamera ünitesini de büyüteceği belirtiliyor. Böylece Note 20 Ultra ile benzer bir ana kamera modülüyle birlikte geleceği ifade edilen katlanabilir telefonun, özellikle tasarım kısmında ciddi yeniliklere sahip olacağı tahmin ediliyor.