Anasayfa Haber Herman Miller x Logitech G Embody Oyuncu Koltuğu Tanıtıldı

Herman Miller x Logitech G Embody Oyuncu Koltuğu Tanıtıldı

Herman Miller x Logitech G Embody

Herman Miller x Logitech G Embody oyuncu koltuğu fiyatına göre gösterişten uzak olsa da konforu ile iddialı.

Uzun zamandır bahsi geçen ancak defalarca ertelenen Herman Miller x Logitech G Embody oyuncu koltuğu sonunda resmen tanıtıldı. 1.495 dolar gibi oldukça yüksek bir fiyat etiketi taşıyan ürün alışılageldik yarış koltuğu stiline sahipken oyuncuları memnun edecek detaylara sahip.

Arkasında Logitech G markasına uygun mavi detaylar barındıran siyah renkteki Embody genel olarak gösterişten uzak. Bunun sebebi ise şirketin esasen konfora odaklanmış olması. Ürün en rahat şekilde oturabilmeniz için en küçük ayarlara bile sahip olarak tasarlanmış. Böylece baş ve bel desteği yastıklarına bile gerek kalmamış. Ayrıca, oyun sırasında sizi serin tutmayı amaçlayan arka yastıkta bakır infüzyonlu köpük kullanılmış. Koltuğun içinde 150 küçük destek noktası yer alırken bunlar sayesinde kan akışınızın daha kolay olması hedeflenmiş. Bunlar özellikle kalça, arka alt ve bacak kısımlarında konumlandırılmış.

Tamamen montajlanmış şekilde gelen oyuncu koltuğu 12 yıl garantiye sahip. Herman Miller x Logitech G Embody uzun oyun oturumları için biçilmiş kaftan gibi gözüküyor.