Anasayfa Haber Bülten LG 2020 TV Serisi, Sinema Deneyimi Vaat Ediyor

LG 2020 TV Serisi, Sinema Deneyimi Vaat Ediyor

LG 2020 TV

LG 2020 TV Serisinde yer alan LG OLED ve LG NanoCell TV’ler Netflix, Apple TV ve Amazon Prime Video gibi içerik sağlayıcılara erişim ve Filmmaker Modu sunuyor.

49 inçle 86 inç arasında değişen modelleriyle satışa sunulan 2020 model LG OLED ve LG NanoCell TV’ler, ses performansı ve yüksek görüntü kalitesiyle artırılmış sinema keyfi vaat ediyor.

LG OLED TV

Hollywood Profesyonel Birliği’nin Mühendislik Mükemmeliyet Ödülü’nü kazanan ve donanım düzeyinde performans gösteren entegre kalibrasyon yazılımı sunan ilk TV’ler arasında gösterilen LG OLED TV, izleyicilere gerçek bir sinema deneyimi vaat ediyor. Birbirinden tamamen bağımsız olarak çalışan ve kendi parlaklıklarını kontrol eden OLED pikselleri sayesinde LG OLED TV, diğer panellere göre daha başarılı bir siyah renk sunuyor. Bu sayede izleyicilerin karanlık sahnelerde bile gizli ayrıntıları kaçırmasını önlüyor.

Ayrıca LG OLED TV Dolby Vision IQ, Dolby Atmos ve UHD Alliance’ın Filmmaker Modu™ desteğiyle de ön plana çıkıyor. Hollywood’un önde gelen film yapımcıları tarafından desteklenen yeni Filmmaker Modu ile doğru görüntü oranları, renkler ve kare hızları korunurken, hareket yumuşatma, gürültü azaltma ve keskinleştirme gibi bazı işlem sonrası efektler devre dışı bırakılıyor.

LG NanoCell TV

LG’nin en gelişmiş LED TV’si olan NanoCell TV, görüntü ve ses kalitesine odaklanması ile ön plana çıkıyor. LG’nin belirttiğine göre, NanoCell TV’nin paneli üzerinde bulunan 1 nanometre ölçüsündeki nanopartiküller sayesinde soluk renkler filtrelenerek gerçek ve canlı renkler elde ediliyor. IPS ekranı sayesinde TV, hangi açıdan izlenirse izlensin, renkler yüksek doğrulukta izlenebiliyor.

Akıllı İşlemci

LG OLED TV’de bulunan 3.nesil α9 işlemci sayesinde, her içerik türü otomatik olarak optimize ediliyor. Öğrenme algoritmalarına dayanan milyonlarca veri seti sayesinde, 3.nesil α9 işlemci izlenen içeriği otomatik olarak algılıyor ve mümkün olan en yüksek çıkışa optimize ediyor. Ses ayrıca, TV’nin ayarına ve konumuna göre akıllı ve otomatik olarak optimize ediliyor. LG NanoCell TV ise 3.nesil α7 akıllı işlemcisi sayesinde, hareketli görüntüler için efektleri kapatarak tüm içerikleri sinema standardına çıkartmayı hedefliyor.

İçerik Sağlayıcılara Erişim

Yeni OLED ve NanoCell TV’ler Apple TV, Netflix ve Amazon Prime Video gibi popüler uygulamalar ve hizmetler aracılığıyla en iyi içerik sağlayıcılarından yüksek kaliteli içeriğe kolay erişim sunuyor.