Anasayfa Haber Call of Duty Warzone, Sunucu Çökerten Hata İle Gündemde

Call of Duty Warzone, Sunucu Çökerten Hata İle Gündemde

Call of Duty Warzone sunucu çökerten hata

Oyuncular tarafınca sevilerek oynanan Call of Duty Warzone’da oyunu tamamen bozup lobideki bütün kullanıcıların bağlantısını kesen bir hata bulundu.

Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Call of Duty Warzone, oldukça sinir bozucu bir hata ile gündeme geldi. Oyuncular tarafından keşfedilen hata sonucunda, lobideki tüm oyuncuların bağlantısının kesildiği de belirtildi.

Bildiğiniz üzere normalde Call of Duty Warzone‘da oyun sınırları dışına çıkıldığında savaş alanına geri dön uyarısıyla beraber geri sayım başlıyor. Geri sayımın başlamasının ardından ise oyuncuların belirlenen süre içerisinde savaş alanına dönmesi gerekiyor. Söz konusu sunucu çökerten hata ise tam da bu noktada gözüküyor.

Bu kısımda haritanın belli bir noktasına araçla gidildiğinde geri sayımım donduğunu ve kısa bir süre içerisinde lobide bulunan tüm oyuncuların bağlantısının kesildiğini görmekteyiz. Söz konusu hatanın nasıl gerçekleştiğini de hemen aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Sunucu Çökerten Call of Duty Warzone Hatası:

Şimdilik, söz konusu hatanın tam olarak neden yaşandığı bilinmiyor. Ancak Infinity Ward kısa bir süre önce yapmış olduğu açıklamayla beraber oyundaki araçların geçici bir süreliğine tamamen kaldırıldığını belirtiyor.

Bildiğiniz üzere, geçtiğimiz günlerde Warzone üzerinde düzenlenen etkinlikle beraber serinin yeni oyunu olan Black Ops Cold War duyurulmuştu. Cold War’ın duyurulmasının ardından daha da popüler hale gelen oyun, oyuncu sayısını katlayarak büyük bir başarıya imza atmıştı.