Anasayfa Haber Call of Duty Black Ops Cold War Fragmanı Yayınlandı

Call of Duty Black Ops Cold War Fragmanı Yayınlandı

Call of Duty Black Ops Cold War fragmanı

Oyuncular tarafından dört gözle beklenen Call of Duty Black Ops Cold War fragmanı yayınlandı.

Call of Duty Black Ops Cold War fragmanı uzunca süren sızıntıların ardından resmi olarak yayınlandı. Call of Duty Warzone’da düzenlenen etkinlik sonrasında yayınlanan fragman ile beraber aynı zamanda oyunun merak edilen çıkış tarihi de açıklandı.

13 Kasım 2020 tarihinde serinin hayranları ile bir araya gelecek oyun ise, ilk Black Ops oyununun hemen sonrasını konu alacak. 1980′lerin başında tüm dengeleri altüst eden Soğuk Savaş döneminde geçeceği açıklanan oyunun aynı zamanda, daha önceki sızıntılarda olduğu gibi Doğu Berlin, Türkiye, Sovyet KGB ana karargahı ve Vietnam gibi bölgelerde geçeceği de resmiyet kazandı.

1980’lerde yaşanan ABD-Rusya gerilimi üzerinde duracak olan oyunda aynı zamanda Soğuk Savaş döneminin tarihi figürlerine de yer verilecek. Yeni oyunla beraber ayrıca Frank Woods, Mason ve Hudson gibi serinin en çok sevilen karakterleri de yeniden geri dönecek. Woods, Mason ve Hudson‘la birlikte oyuncular, amacı dünyanın dengesini değiştirmek olan elit ajan Perseus‘un peşine düşecek.

Soğuk Savaş döneminin karanlık tarafına tanık olacağımız yapım ile ilgili şimdilik detaylı bir açıklama yapılmadı. Ancak, 27 Ağustos‘ta başlayacak olan Gamescom etkinliği sırasında söz konusu oyunla ilgili yeni bilgilerin paylaşılacağını tahmin etmekteyiz. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri yayınlanan fragmanla baş başa bırakalım.

Black Ops Cold War Fiyatı

Kısa bir süre önce duyurulan Black Ops Cold War’un aynı zamanda PC, Xbox One ve PS4 fiyatı da resmi olarak açıklandı. Yeni Call of Duty oyununun fiyatları ise şu şekilde sıralanıyor;

  • PS4 Standart Sürüm – 499 TL
  • PS4 Cross-Gen Paketi – 499 TL
  • PS4 Ultimate Sürüm – 699 TL
  • Xbox One Standart Sürüm – 499 TL
  • Xbox One Cross-Gen Paketi – 499 TL
  • Xbox One Ultimate Sürüm – 699 TL
  • PC Standart Sürüm ( Battle.net) – 59.99 Dolar 
  • PC Ultimate Sürüm (Battle.net) – 89 Dolar