Anasayfa Haber Prince of Persia Remake, 10 Eylül’de Duyurulabilir

Prince of Persia Remake, 10 Eylül’de Duyurulabilir

Prince of Persia Remake

Uzunca bir süredir gündemde olan Prince of Persia Remake, 10 Eylül tarihinde düzenlenecek olan Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulabilir.

Prince of Persia hayranlarının merakla beklediği Prince of Persia Remake ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Daha önceden yapılan sızıntılarla beraber PS4 ve Nintendo Switch platformları için listelenen oyunun, şimdi de 10 Eylül tarihinde düzenlenecek olan Ubisoft Forward etkinliğinde tanıtılacağı iddia edildi.

Şimdilik, Ubisoft cephesinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak, oyun sektörünün önemli isimlerinden biri olan Jason Schreier tarafınca elde edilen bilgilere göre, söz konusu oyun önümüzdeki hafta resmi olarak tanıtılabilir.

Yayınlamış olduğu Podcast’inde Ubisoft’un aynı zamanda 10 Eylül tarihinde birkaç hafta önce sızdırılan Prince of Persia Remake gibi bir dizi yeni oyunu da duyuracağını ifade eden Schreier, bu kısımda ise son zamanlarda ortaya atılan iddialarında doğru olduğuna da özellikle dikkat çekiyor.

Şimdilik haberin başında da belirtiğimiz gibi Ubisoft cephesinden herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat Schreier’in açıklamalarını göz önünde bulunduracak olursak, bahsi geçen oyunun önümüzdeki günlerde resmi olarak duyurulacağını tahmin etmekteyiz.