Anasayfa Haber Gigabyte, İlk SuperSpeed IPS Oyun Monitörü AORUS FI25F’yi Tanıttı

Gigabyte, İlk SuperSpeed IPS Oyun Monitörü AORUS FI25F’yi Tanıttı

AORUS FI25F Oyun Monitörü

AORUS ailesine dahil olan FI25F, SuperSpeed IPS paneli sayesinde 240 Hz tazeleme hızı ve 0.4 ms (MPRT) sunabiliyor.

Gigabyte, ilk SuperSpeed ​​taktik oyun monitörü AORUS FI25F’i duyurdu. 240 Hz yenileme hızı ile 0.4 ms (MPRT) yanıt süresi elde etmek için SuperSpeed ​​IPS teknolojisi kullanılmış ve böylece oyuncuların aynı anda yüksek yenileme hızları ve keskin görüntü kalitesi elde etmesi sağlanmış.

AORUS FI25F Oyun MonitörüKullanıcılar, TN panellerde tepkime süreleri ve tazeleme hızları her ne kadar yüksek seviyelerde olsa da düşük görüntü kalitesinden yakınıyorlardı. Monitör üreticileri ise son dönemde VA ve IPS panel oyuncu monitörlerine daha fazla yer vermeye başladı. SuperSpeed IPS panel teknolojisi de tam olarak bunun için var.

1‎920 x 1080 çözünürlük ve 24.5 inç boyutunda olan FI25F, IPS panelinin yanı sıra sRGB renk standartlarının %100’üne sahip ve doğal 8 bit panel ile geliyor. AORUS FI25F ayrıca VESA DisplayHDR 400 standartlarından geçmeyi başarmış ve AMD Radeon FreeSync teknolojisini destekliyor.

AORUS FI25F Oyun MonitörüMonitörün arkasında, Gigabyte RGB Fusion yazılımı aracılığıyla aydınlatma efektleriyle özelleştirilebilen ve diğer RGB LED aydınlatma PC bileşenleri ile senkronize edilebilen dijital RGB LED aydınlatma kullanılmış. OSD SideKick yazılımı ise oyuncuların klavye ve fareyi kullanarak monitör ayarlarını doğrudan ayarlamasına olanak tanıyor. Yeni Auto-Update özelliği, firmware ve yazılımı güncellemenin en kolay yolunu sunuyor. Bunun ötesinde oyuncular için Aim Stabilizer, Black Equalizer, ve Active Noise Cancelling gibi özellikler bulunuyor.

AORUS FI25F Oyun MonitörüBağlantı kısmında 2 HDMI 2.0 ve bir Display port 1.2 ve iki USB 3.0 bağlantı noktası mevcut. Ürün standı ise eğim, döndürme, yükseklik ve pivot ayarlama seçeneklerine sahip. Son olarak ise 1‎00×100 mm VESA desteği ile birlikte duvara montaj yapabilmenin mümkün olduğunu belirtelim.