Anasayfa Haber Yeni Need For Speed Oyunu İçin İlk Resmi Görsel Paylaşıldı

Yeni Need For Speed Oyunu İçin İlk Resmi Görsel Paylaşıldı

yeni need for speed oyunu

EA Games, resmi Twitter hesabı üzerinden yeni Need For Speed oyunu için ilk resmi görselleri paylaştı.

Need For Speed Hot Pursuit Remastered iddiaları ile sık sık gündeme gelen EA Games, yeni Need For Speed oyunu için ilk resmi görselleri paylaştı.

Şimdilik, serinin yeni oyununun ismiyle ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak geliştirici firmaya yakın kaynaklar serinin yeni oyununun daha önceden Hot Pursuit oyunuyla karşımıza çıkan Criterion tarafından geliştirildiğini belirtiyorlar.

Palm City’de geçeceği ifade edilen oyunun paylaşılan görsellerinde ise 510 sayısına da özellikle dikkat çekiliyor. Bu kısımda hem araçların plakasında hem de reklam tabelasında 510 sayısını ön plana çıkartan yapımcı firmanın, 5 Ekim tarihinde yeni oyunu duyuracağı tahmin ediliyor.

Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde EA Games’in NFS Hot Pursuit Remastered üzerinde çalıştığı iddia edilmişti. Hatta, Remastered yapım Amazon’un Birleşik Krallık sitesi üzerinde de yanlışlıkla listelenmişti

Tüm bu yaşanan gelişmeleri göz önünde bulunduracak olursak, kısa bir süre sonra duyurulacak olan oyunun 2010 yılında piyasaya sürülen Hot Pursuit oyununun Remastered versiyonu olacağını tahmin etmekteyiz. Son olarak ise hemen aşağıdan EA Games tarafınca paylaşılan ilk resmi görselleri de inceleyebilirsiniz.

Yeni Need For Speed oyunu yeni need for speed oyunu