Anasayfa Haber Need For Speed Hot Pursuit Remastered Ortaya Çıktı

Need For Speed Hot Pursuit Remastered Ortaya Çıktı

Bir süredir sızıntı haberlerine konu olan Need For Speed Hot Pursuit Remastered, çevrimiçi alışveriş sitesi olan Amazon’da ortaya çıktı.

EA Play 2020 etkinliğinde popüler oyunların remaster’ları üzerinde çalıştığını belirten EA Games, yapmış olduğu açıklamalarla oyuncuları bir hayli heyecanlandırmıştı. Bu açıklamalardan sonra yapımcı firma BF3 Remastered gibi yapımlar ile sık sık gündeme gelmişti. Bunun yanı sıra bir süre önce Need For Speed Underground 3 söylentileriyle de gündeme gelen yapımcı firmanın, bugün ise Need For Speed Hot Pursuit Remastered iddialarıyla yeniden gündeme geldiğini görmekteyiz.

Bu doğrultuda ise 2010 yılında piyasaya sürülen Hot Pursuit oyununu yeniden geliştirmeyi planlayan EA Games’in, söz konusu yapımıysa kısa bir süre içerisinde satışa sunacağına dair bazı kanıtlar ortaya çıktı. Bu kısımdaysa güvenilir kaynaklarca elde edilen bilgilere göre bahsi geçen Remastered yapımın Amazon’da yanlışlıkla satışa sunulduğu fark edildi.

Need For Speed Hot Pursuit Amazon
Need For Speed Hot Pursuit Amazon

Amazon’un Birleşik Krallık sitesi üzerinden 34.99 Sterlin etiket fiyatıyla ön siparişe sunulan NFS Hot Pursuit Remastered‘ın ise 13 Kasım 2020 tarihinde satışa sunulacağı belirtiliyor.

Tabi, şimdilik EA Games cephesinden konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat yapımcı firmaya yakınlığıyla bilinen kaynakların servis ettiği bilgilere göre Remastered yapımın sonbahar ayında resmi olarak duyurulması ve PS4, Xbox One ve PC platformları için satışa sunulması bekleniyor.