Anasayfa Haber Huawei Eyewear 2 Akıllı Gözlük Duyuruldu

Huawei Eyewear 2 Akıllı Gözlük Duyuruldu

Akıllı Gözlük Huawei Eyewear 2

Yeni nesil akıllı telefonlarını tanıtan Huawei, aynı zamanda şık tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken Huawei Eyewear 2 akıllı gözlük modelini de tanıttı.

5 nm Kirin 9000 işlemcisinden güç alan akıllı telefon modellerini tanıtan Huawei, aynı zamanda düzenlemiş olduğu etkinlikte Huawei Eyewear 2 akıllı gözlük modelini de tanıttı. Peki, Huawei Eyewear 2 fiyatı ve özellikleri ile kullanıcılara neler sunuyor? İşte Huawei Eyewear 2 özellikleri ve fiyatı!

Bildiğiniz üzere Huawei söz konusu akıllı gözlük modelini Ağustos ayında düzenlemiş olduğu lansmanla beraber tanıtmıştı. Bugün ise global olarak lanse edilen akıllı gözlüğün böylece Çin dışında da satışa sunulacağı netlik kazandı.

Gentle Monster ortaklığıyla geliştirilen Huawei Eyewear II akıllı gözlüğün özelliklerine bakacak olursak, serinin yeni modelinin bir önceki modele kıyasla daha ince ve daha hafif bir tasarıma sahip olduğunu görmekteyiz.

Bu kısımda müzik dinlemeye ve çağrıları cevaplamaya olanak sağlayan gözlük, ayrıca çift hoparlöre ve iki adet mikrofona da ev sahipliği yapıyor. Bunun haricinde yeni nesil akıllı gözlükte çağrılarını yanıtlamak ve sesli asistanı aktif etmek için de dokunmatik bir yüzey kullanıcılara sunuluyor.

Özel gözlük kutusuyla beraber gelen Eyewear II kullanıcılara 5 saat boyunca kesintisiz müzik dinleme deneyimi de sunuyor. Bunun haricinde USB Type-C arabirimi kullanan gözlük, bu şekilde şarj olabilirken, ayrıca 42 saat boyunca da telefona bağlı kalabiliyor.

Huawei Eyewear 2 fiyatı ve özellikleriHuawei Eyewear 2 Fiyatı

Huawei’nin lansmanı sırasında aynı zamanda merak edilen Huawei Eyewear 2‘nin fiyatı da resmi olarak açıklandı. Bu kısımda ise yeni nesil akılı gözlüğün 299 Euro‘dan satışa sunulacağı belirtildi.