Anasayfa Haber Galaxy S20 FE’ye Gelen Yeni Güncelleme, Ekran Problemlerini Çözüyor

Galaxy S20 FE’ye Gelen Yeni Güncelleme, Ekran Problemlerini Çözüyor

Samsung Galaxy S20 FE

Samsung’un yayınladığı yeni güncelleme ile Galaxy S20 FE’nin ekran sorunları ele alınıyor.

Bazı kullanıcılar Samsung Galaxy S20 FE’nin ekran performansıyla ilgili endişelerini dile getirmişti. Geribildirimleri toplayan Samsung, birkaç güncelleme ile bu sorunları ele alıyor. Telefonun piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra bazı telefon sahipleri, cihazın ekran duyarlılığı ile ilgili birkaç sorun yaşadı. Bunlar başında hayali dokunma sorunları ve tepkisizlik yer alıyor.

Telefon incelemelerinde böyle bir sorun ile karşılaşılmıyordu ancak birçok kullanıcıdan aynı sorunların varlığına dair geri bildirimler gelmesi şirketi de harekete geçirdi. SamMobile’a göre, geçen hafta cihaza bir güncelleme geldi ve yeni güncelleme bu sorunları ele alıyor. İkinci bir güncelleme ise, G78xxXXU1ATJ5 üretici yazılımı numarasıyla Avrupa için de mevcut hale getirildi. Yeni güncellemenin değişiklik günlüğü, dokunmatik ekranda herhangi bir özel değişiklik göstermiyor olsa da, SamMobile inceleme birimi, güncellemenin ardından sorunların çözüldüğünü söylüyor.

Galaxy-S20-FE-güncelleme
Kaynak: SamMobile

Tüm bu sorunlara rağmen, Galaxy S20 Fan Edition piyasaya iyi bir giriş yaptı ve biz de incelemesini sizlerle buluşturmuştuk. Daha pahalı S20 amiral gemisi telefonlarından yararlanmak istemeyenler için kağıt üstünde çekici bir seçenek olarak görünüyordu. Ancak ekran sorunları, Samsung’un başlangıçta S20 amiral gemisi telefonlarına göre daha fazla özelliği kırpmış olabileceği endişelerini doğurmuştu. Neyse ki bu endişeler de yersiz çıktı. Güncelleme, kullanıcıların donanım hatası endişesini giderirken, kolayca düzeltilebilen bir yazılım sorunu olduğunu ortaya koyuyor.

Son olarak, Samsung Galaxy S20 Fan Edition için yayınlanan güncellemenin ülkemiz için de G780FXXU1ATJ5 koduyla yayınlandığını belirtelim.