Anasayfa Haber NBA 2K21 Xbox Series X Boyutu Ortaya Çıktı

NBA 2K21 Xbox Series X Boyutu Ortaya Çıktı

NBA 2K21 Xbox Series X boyutu

NBA 2K21’in Xbox Series X’te 121 GB’tan fazla yer kaplayacağı ortaya çıktı.

Günümüzde çoğu yeni nesil AAA yapım oyun 100 GB’ı aşan dosya boyutlarıyla oyuncuların karşısına çıkmaya başladı. Yeni nesil oyunların yüksek dosya boyutu oyunları korkuturken, bu oyunların arasına bugünse grafikleriyle dikkat çeken NBA 2K21 de katıldı. Paylaşılan bilgilerle beraber NBA 2K21 Xbox Series X boyutu ortaya çıktı. Bu kısımdaysa serinin yeni nesillere özel olarak geliştirilen sürümünün Xbox Series konsollarında 121 GB’tan fazla yer kaplayacağı gözler önüne serildi.

Bir Reddit kullanıcısının paylaşmış olduğu görselle beraber ortaya çıkan bilgilere göre, serinin yeni oyununun Series X ve Series S konsollarında 121.7 GB yer kaplayacağını görmekteyiz.

NBA 2K21 Xbox Series X boyutu
NBA 2K21 Xbox Series X boyutu

Bildiğiniz üzere daha önceden yapılan sızıntılarla beraber Series X’in 802 GB’lık, Series S’in ise 364 GB’lık kullanılabilir alanının olacağı sızdırılmıştı. Yeni nesil AAA oyunlarının 100 GB’ı aşan dosya boyutlarıyla karşımıza çıktığını göz önünde bulunduracak olursak, söz konusu konsolların zamanla depolama sorunlarıyla karşı karşıya kalacağını tahmin etmekteyiz.

Tabi, sızdırılan görseldeki oyunun erken erişim sürümü olduğunu da belirtelim. Bu da oyunun boyutunun önümüzdeki günlerde alacağı güncellemeyle beraber az da olsa küçülebileceği anlamına geliyor.