Anasayfa Haber Halo 4 PC Çıkış Tarihi Belli Oldu

Halo 4 PC Çıkış Tarihi Belli Oldu

Halo 4 PC Çıkış Tarihi

343 Industries, Halo 4 PC çıkış tarihi için beklenen açıklamayı yaptı.

Halo: The Master Chief Collection için son oyun olarak Halo 4 oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. 343 Industries, Halo 4 PC çıkış tarihi olarak 17 Kasım’a işaret etmiş durumda. Oyunun Insider test sürecinin daha geçtiğimiz hafta tamamlandığını da not olarak düşelim.

Önceki portları gibi, Halo 4 PC sürümü de orijinal Xbox 360 sürümünün üzerine birçok geliştirme ekliyor. 4K çözünürlük desteği, sınırsız kare hızları, görüş alanı ayarları, fare ile klavye desteği, gelişmiş grafik ayarları ve daha fazlası bunlardan sadece bazıları. Ayrıca paket içerisinde tek kişilik görevlerin tamamı, Spartan Ops iki kişilik görevleri ve 25 harita ile çok oyunculu mod yer alıyor.

Diğer taraftan 343 Industries, PC ve Xbox arasında çapraz oynanış işlevlerinin de testlerine başladıklarını belirtiyor. 17 Kasım’da Halo: The Master Chief Collection’ın geliştirmeleri ile Xbox Series X ve Xbox Series S için de sunulacağı da bilgiler arasında.

Halo: The Master Chief Collection, Steam ve Microsoft Store üzerinden satın alınabiliyor. Ek olarak oyunu aynı platformlardan tek olarak da alma şansına sahipsiniz. Xbox Game Pass PC aboneleri de oyuna aynı gün erişim sahip olabilecek.