Anasayfa Haber Xiaomi Mi 11 Kamera Özellikleri Sızdırıldı

Xiaomi Mi 11 Kamera Özellikleri Sızdırıldı

Xiaomi Mi 11 Kamera özellikleri

Xiaomi Mi 11 kamera özellikleri, güvenilir kaynaklar tarafından sızdırıldı.

Xiaomi Mi 11 serisi ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bugün ise paylaşılan raporlarla beraber kullanıcılar tarafından merak edilen Xiaomi Mi 11 kamera özellikleri ortaya çıktı.

Paylaşılan bilgilere göre serinin giriş seviyesi olarak lanse edilecek olan Mi 11’in, 50 Megapiksellik ana kameraya ev sahipliği yapacağını görmekteyiz. Bunun haricinde 50 MP ana kameraya sahip olan telefonun, dörtlü arka kamera sistemiyle beraber geleceği de ifade ediliyor. Ancak, şimdilik ana kameraya eşlik edecek olan bu lenslerin özellikleri hakkında net bir bilgili bulunmuyor.

Xiaomi Mi 11 kamera özellikleri

Bunun haricinde Digital Chat Station tarafından servis edilen diğer bilgilerde ise Mi 11’in video çekimi konusunda da ciddi yeniliklere sahip olacağı ifade ediliyor. Bu kısımdaysa SDR’den HDR’ye çevirici kodekler ile destekleneceği belirtilen Mi 11’de, ayrıca hareketi azaltmak için de MEMC teknolojisine yer verileceği ifade ediliyor.

2020 yılı bitmeden tanıtılacağı ifade edilen Mi 11’in ise Aralık ayında tanıtılacak olan Snapdragon 875 işlemcisinden güç alacağı belirtiliyor. Bunun yanı sıra 500 dolardan başlayan etiket fiyatlarıyla satışa sunulması beklenen Mi 11’in ise 8 GB RAM ile birlikte geleceği de paylaşılan raporlar arasında yer alıyor.