Anasayfa Haber Mortal Kombat 11 Pro Kompetition Sezon 2 Duyuruldu

Mortal Kombat 11 Pro Kompetition Sezon 2 Duyuruldu

Mortal Kombat 11 Pro Kompetition Sezon 2

Warner Bros Games ve Netherealm Studios, Mortal Kombat 11 Pro Kompetition Sezon 2’yi duyurdu.

Mortal Kombat 11 Pro Kompetition Sezon 2 bugün yapılan açıklamayla beraber duyuruldu. 5 Aralık tarihinde başlaması planlanan sezonun, PS4 Turnuvaları özelliği aracığıyla yalnızca PlayStation 4 konsolları üzerinden oynanabilecek.

5 Aralık’ta başlayacak olan sezon, tüm kademelerdeki Kombatlara, 60.000 dolarlık ödül havuzundan bir pay karşılığında Kuzey Amerika, Latin Amerika, Avrupa, Okyanusya ve Orta Doğu’yu temsil eden üç farklı bölgesel bölümde çevrimiçi rekabet etme imkanı da tanıyacak.

Sezonun her bölümü ise oyuncuların bulunduğu bölgeye göre bölünecek ve oyuncuların her bir bölgesel finale hak kazanmak için kullanılan Pro Kompetition puanları kazanmaları için sekiz ayrı normal sezon çevrimiçi etkinliğine ev sahipliği yapacak. Bu sayede de bölüm başına bir kazanan belirlenecek.

Ayrıca oyuncular Kompetition Sezon 2’de Rain, Mileena, ve Rambo dahil olmak üzere yakın zamanda piyasaya sürülen tüm Mortal Kombat 11 Ultimate‘ın savaşçılarını da kullanabilecekler.

Son olarak, çevrimiçi kaydın artık tüm oyuncular için sunulacağını belirtelim. Oyunun Global Espor Programı’na kayıt olmak isteyen oyuncular ise bu link üzerinden programa kayıt olabilecekler.

Mortal Kombat 11 Pro Kompetition Sezon 2 Fragmanı

Sezon 2’nin Küresel Bölümleri İse Şunları İçeriyor:

  • Kuzey Amerika Ligi – Kuzey Amerika Doğu ve Kuzey Amerika Batı ligleri
  • InterKontinental Kombat – Avrupa, Orta Doğu ve Okyanusya ligleri
  • Liga Latina – Brezilya, Meksika, Latin Amerika Norte ve Latin Amerika Sur ligleri