Anasayfa Haber Huawei P50 Serisi Mart 2021’de Tanıtılabilir

Huawei P50 Serisi Mart 2021’de Tanıtılabilir

Huawei P50 serisi tanıtım tarihi

Huawei P50 serisi ile ne zaman tanışacağımıza dair yeni bilgiler ortaya çıktı.

Huawei P50 serisi birçok kişi tarafından merak ediliyor. Kirin 9000 işlemcisiyle beraber geleceği ifade edilen telefonun, aynı zamanda kamera tarafında da birçok yeniliği de bizlere sunacağı konuşuluyor. Huawei’nin yeni nesil amiral gemisi serisi kullanıcılar tarafından merak edilirken, bugün ise Huawei P50 tanıtım tarihi ile ilgili önemli bir rapor yayınlandı.

Huawei ürünleriyle ilgili yapmış olduğu isabetli söylemlerle tanınan Teme (@ RODENT950) adlı Twitter kullanıcısın son paylaştığı bilgilere göre, bir süredir sızıntılara konu olan Huawei P50 serisinin Mart 2021’de tanıtılabileceğini görmekteyiz. Fakat yine aynı kaynak tarafından paylaşılan bilgilerde serinin yeni üyelerinin çok yüksek sayıda üretilmeyeceğine de dikkat çekiliyor. Bu da Huawei P50 serisinin sadece belli başlı bölgelerde satışa sunulacağı anlamına geliyor. Bunun yanı sıra serinin yeni telefonunun kutudan Android 11 tabanlı EMUI 11.1 güncellemesiyle de çıkacağı belirtilmiş.

Raporlarda, Huawei’nin 2021 planlarıyla ilgili bazı bilgiler de bizleri karşılıyor. Bu kısımdaysa Huawei Mate X2 katlanabilir telefonun MWC (Shanghai) 2021 etkinliğinde piyasaya sürüleceği ifade ediliyor. Bu etkinliğin ise 23-25 Şubat tarihleri arasında gerçekleşmesi bekleniyor.

Huawei P50 serisi özellikleri

Huawei P50 Serisi Nasıl Olacak?

Huawei’nin yeni nesil akıllı telefonlarıyla ilgili bu zamana kadar birçok sızıntı yapıldı. Bu sızıntılarda ise serinin yeni telefonlarının gücünü ise Huawei Mate 40 serisi ile tanıtılan Kirin 9000 işlemcisinden alacağı konuşuluyor.

Bununla birlikte Samsung veya LG ürerimi OLED ekranlara ev sahipliği yapacağı ifade edilen P50 serisinin, Liquid Lens (Sıvı Lens) teknolojisiyle beraber piyasaya sunulacağı da düşünülüyor. Bu teknoloji sayesinde de P50 serisi modellerinin hızlı zoom ve netlemeye olanak sağlayacağı da güvenilir kaynaklar tarafından paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor. Ayrıca bu kamera teknolojisi sayesinde P50 modelleri milisaniyeler içerisinde en doğru fotoğrafı çekmemize imkan tanıyacak.